Обява
Луфтханза Техник София

Авиобояджии
Описание
Луфтханза Техник София е водещ световен доставчик на поддръжка, цялостен ремонт и ремонт на компоненти, какво и на двигатели на въздухоплавателни средства. Имаме повече от 50 години опит в подпомагането на водещи световни авиокомпании да доставят продукти с най-високо качество на конкурентни цени.

Луфтханза Техник София извършва технически проверки при поддръжката на фамилията самолети Airbus A320 и Boeing B737, включително B737 Classic и B737 NG. Фирмата е разположена на летище София и работи от октомври 2008 г. Във връзка с развитието на нашите процеси и растежа на компанията, сега търсим нови служители за Lufthansa Technik Sofia.

А именно: Авиобояджии

Основни изисквания:

• Опит като автобояджия е задължителен;
• Отговорност и педантичност в изпълнение на работните задължения;
• Основни познания по английски език.

Основни задължения:

• Подготовка за цялостно и/или частично боядисване на самолета, както и на отделни негови компоненти;
• Боядисване на интериорни и екстериорни самолетни компоненти;
• Техническо измиване на зони от самолета;
• Частични поправки и кръпки на зони от тялото на самолета.

Ако смятате, че тази оферта е подходяща за вас...

Ако обичате да работите с бърза крачка, във фокусиран екип и приятелска среда с много възможности за личностно развитие...

Очакваме с нетърпение да получим Вашето CV.

Ние високо ценим вашия интерес към нашата компания и можем да гарантираме, че всяко заявление ще бъде разгледано със строго внимание и поверителност. Ще се свържем само с онези от вас, които са избрани за интервю.

Приемете предизвикателството да се присъедините към нашия екип!

Във връзка с кампания за подбор на служител за обявената позиция, данните от Вашата автобиография, както и Ваши контакти, ще бъдат събрани и записани от „Луфтханза Техник София“ ООД. Част от информацията, която предоставяте доброволно, е лична информация и попада в обхвата на режима за специална защита съгласно Закона за защита на личните данни. Ние Ви информираме и вие се съгласявате, че предоставените от Вас лични данни ще бъдат обработени за целите на процеса на настоящия подбор, както и съхранявани за реализиране на бъдещи подбори не по-дълго от 3 години във връзка със законните задължения на администратора на данни. Вашите данни ще бъдат съхранявани в указания по-горе срок, считано от приключването на кампанията, като за край на кампанията считаме момента на приемане на предложението за работа от кандидата, на когото сме предложили позицията. „Луфтханза Техник София“ ООД може да предостави личните ви данни на вътрешно-корпоративни органи и хора, които имат определена роля в процеса по подбор – настоящия и евенутални бъдещи такива.
Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Ниво в йерархията:
Служители

Категория:
Поддръжка и Сервиз
Авиация / Летища / Авиолинии
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Адрес:
София, Летище София Терминал 1, Хангар 3, етаж 3
Дата:
26.Май.2021
Организация:
Луфтханза Техник София
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Луфтханза Техник София може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 276 650 автобиографии и 43 242 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.