Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


А1 България ЕАД

ул. Кукуш 1
Не е добавен
Не е добавен
За компанията
A1 е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Със своите 4 000 служители телекомът предоставя мобилни и фиксирани услуги до над 4,5 милиона клиенти. Компанията предлага и високоскоростен интернет, цифрова телевизия и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, Max Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, както и cloud и IoT решения.

Кариера в компанията
Защо А1 България?

В А1 България ние предоставяме широк достъп до възможности за учене и развитие, международен стандарт на работа в модерна среда, свързаност без граници и достъп до иновации, дигитално преживяване и открита комуникация.

A1 България предлага много възможности за КАРИЕРА чрез разнообразие от програми за професионално и личностно развитие.

Служителите могат да получат компетентна насока и съвет как да развият своите качества, умения и самостоятелно да определят бъдещия си професионален път чрез КАРИЕРНО КОНСУЛТИРАНЕ.

Използваме различни, съвременни и иновативни методи за усъвършенстване на индивидуалните компетенции. Осигуряваме богато портфолио от ВЪВЕЖДАЩИ, НАДГРАЖДАЩИ и СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ОБУЧЕНИЯ, включително дигитални.

Признаваме и стимулираме отличното представяне и изключителни постижения чрез специално разработени програми за ТОП СЛУЖИТЕЛИ, ЛИДЕРИ В ПРОДАЖБИТЕ.

Търсим, развиваме и инвестираме в ТАЛАНТИ и служители с висок потенциал.

Вярваме, че успешните ЛИДЕРИ са в основата за постигането на високи резултати. Затова им предоставяме възможности за постоянно учене и запознаване с най-новите технологии и тенденции за управление на бизнеса.

В А1 България работим в модерна РАБОТНА СРЕДА, използваме съвременни технологии и дигитални възможности за комуникация. Ежедневната ни работа е свързана с предизвикателни проекти и разнообразни задачи в динамична среда. Предоставяме възможности за гъвкавост и свобода в работното време и място.

Грижим се за комфорта, здравето и удовлетвореността на служителите чрез различни инициативи за БАЛАНС между работа и личен живот.


Как да кандидатствате?

Всички свободни позиции можете да намерите на www.a1.bg/rabota
http://www.a1.bg/bg



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове