Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини


Мобилтел ЕАД

ул. Кукуш 1
0882201143 | 0882201143
boykad@mobiltel.bg
Не е добавен
Не е добавен
Мтел е водеща компания на пазара на телекомуникации в България с двадесет годишна история. Телекомът с пазарен дял от 39% предоставя своите услуги на над 4,2 милиона клиенти. Компанията има важна роля като двигател на икономиката и обществото с инвестиции, надхвърлящи 3,5 милиарда лева за последните 20 години. Телекомът предоставя на своите клиенти мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет и цифрова телевизия. С придобиването на blizoo през 2015 година Мтел става най-голямата компания в България по брой клиенти на фиксиран интернет и втората по големина по брой клиенти на ТВ услуги. Това, заедно с водещата позиция на Мтел на мобилния пазар, утвърждава компанията като лидер в сектора на телекомуникациите в България. През 2015 година Мтел отчита приходи от 364,7 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 132,8 милиона евро.\r\n \r\nКомпанията е част от Telekom Austria Group (TAG) - водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 милиона клиенти. Към момента TAG оперира в осем държави: Австрия (А1), България (Мтел), Беларус (velcom), Хърватия (Vipnet), Словения (Si.mobil), Сърбия (Vip mobile), Македония (one.Vip) и Лихтенщайн (Telecom Liechtenstein). Приходите на Telekom Austria Group за 2015 година са 4,03 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,37 милиарда евро. Портфолиото на TAG включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil, международен инвеститор с дълга история, който през 2015 година отчита приходи от 56 милиарда долара и EBITDA от 17 милиарда долара.\r\n \r\nМтел води и последователна политика за корпоративна социална отговорност. Компанията е сред най-големите дарители в страната, подкрепяйки редица социални каузи с обществено значение, както и проекти в областта на културата и спорта.
http://www.mtel.bg/istoria-na-mtel
Визия\r\nМтел се стреми да бъде предпочитаният комуникационен партньор в ежедневието на хората в България, полезен за обществото, служителите и акционерите.\r\nЕжедневно работим за това чрез:\r\nЛесни за разбиране и употреба услуги;\r\nПрозрачни и конкурентни оферти;\r\nИновативни решения и водещи технологии;\r\nПредоставяне на най-доброто клиентско преживяване;\r\nОтлична оперативна ефективност;\r\nСилно мотивиран екип от професионалисти.
Ценности\r\nЛидерство\r\n\r\nНие сме лидер, защото предоставяме широка гама от продукти/ услуги и най-доброто клиентско преживяване;\r\nНие определяме тенденциите и сме лидер в иновациите;\r\nНие сме отговорни към обществото, клиентите и служителите;\r\nНие сме благонадежден и доверен партньор, който вдъхновява и мотивира хората.\r\nБез усилие\r\n\r\nНие се стремим да бъдем телекомът, който определя стандартите в обслужването;\r\nНие предлагаме лесен, бърз и ефективен начин за комуникация с нас;\r\nНие сме отзивчиви и съпричастни към въпросите и проблемите на клиентите ни;\r\nЗа нашите бизнес клиенти предоставяме едно контактно лице за бързо и качествено обслужване.\r\nЧестна игра\r\n\r\nНие сме честни при представянето на нашите оферти и договорни условия;\r\nНие сме открити, прозрачни и коректни;\r\nНие спазваме обещанията си;\r\nНие спазваме националното и европейско законодателство;\r\nНие дискутираме открито спорните въпроси и предприемаме незабавни и адекватни действия.Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове