Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


ЕТ "ЛЪКИ КОРЕКТ - ИЛИЯ БОЖИЛОВ"

Хотел "Елбрус" , ет.1, офис 1, Пазарджик 4400, Пазарджик
Не е добавен
Не е добавен
Ние, работещите в „Лъки Корект”, особено ценим отношенията на партньорство, доверие и сътрудничество и с чувство на удовлетворение благодарим на всички клиенти. Нашата философия залага на подход, съобразен с всяка от специфичните нужди на Клиента, като тясно обвързва нашата работа с неговите проблеми. Ето защо ние изграждаме и поддържаме близки отношения с партньорите си. Обслужваме ги бързо и ефективно, като предлагаме цялостни решения за техния бизнес. Ние сме гъвкави новатори, със стремеж към разбиране и разрешаване на проблемите на клиента. Предимствата на „Лъки Корект” са, че сме мобилни, бързи, адаптивни, познаваме добре целия спектър на стопанския живот, поради възможността ни да работим за различни по вид, дейност и големина компании – търговски, производствени, услуги, финанси, строителство и други. Ние съществуваме за да подпомагаме надлежно и трайно нашите партньори в търсенето им на оптимално добър персонал. Използвайки най-новите и модерни технологии, изградихме една универсална структура с напълно затворен цикъл на обслужване – от интереса до реализацията на всяка една иновационна идея. Стараем се да сме максимално полезни както на работодателите, така и на търсещите работа. Разполагаме с добра база данни, правим подбор постоянно. Нашата цел - дълготрайно сътрудничество, а не еднократни услуги.
Консултантска фирма, създадена през месец април 2006 година, предлагаща подбор на персонал и консултации в сферата на човешките ресурси.
Искаме да представим на Вашето внимание някои от услугите, които предлага Агенция за подбор на персонал „Лъки Корект” – гр. Пазарджик - лицензиран посредник за информиране и наемане на работа на територията на Република България. Лиценз №2324 - безсрочен.
Нашите принципи са отговорност, конфиденциалност, гъвкавост.
РАБОТЕЙКИ ЗА ВАШИЯ ИМИДЖ, НИЕ ГРАДИМ СВОЯ! КОНТАКТИ: гр.Пазарджик, хотел „Елбрус”, етаж 1, офис 1. Тел.: 034 44 56 46; GSM: 0898 496 880.



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове