Анкета
Колко често работодателят ви позволява да имате "home office?"
Поне веднъж в седмицата
Нямам възможност да работя от вкъщи, защото работата не ми го позволява
Работя от вкъщи, когато съм болна/ен
Мога да работя от вкъщи без ограничение
RSS Новини


Рейвън Консултинг Груп ООД

София, жк Люлин, бул Царица Йоанна, бл 775
http://www.ravenbg.com
5
Рейвън Консултинг Груп ООД е консултантска организация в областта на човешкия капитал, управленското консултиране, разработване и управление на европейски проекти. Екипът ни е съставен от специалисти с практически опит в области като психология, управление на човешките ресурси, информационни системи, организационно консултиране, управление на проекти, продажби, управление на транспорта, европейски проекти.
Компанията е създадена през 2007г През тези 13 години сме подпомогнали на над 100 компании в търсенето им на подходящи служители. През 2017г в изпълнение на проект по схема "Активни" обучихме и намерихме подходящи работни места на 130 млади хора на възраст до 30г в компании на територията на гр Пловдив. От 2007 г имаме на 500 души, назначени в различни компании на различни позиции.
Ние вярваме, че е формулата за успеха на дадена компания е проста - „Подходящите хора на подходящите места”. Целта ни е да намерим подходящия човек за всяка компания и да помогнем при въвеждането му във фирмените стандарти и култура.
Ние се стремим да сме в помощ и на двете страни - работодатели и търсещи работаНяма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове