Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


Тренквалдер ЕООД

Пловдив, ул. Найчо Цанов, 8
https://bg.trenkwalder.com/
Не е добавен
Специалистите по управление на човешките ресурси са ежедневно под напрежение в бързо променящата се бизнес среда. Като важен доставчик на услуги в сферата на човешките ресурси в Централна и Източна Европа, ние предлагаме иновативни персонализирани решения на тези предизвикателства. Днес нашите над 50 000 служители работят ежедневно в нашите повече от 200+ офиса в 17 европейски държави, за да постигнат целите на нашите клиенти. Благодарение на нашите регионални мрежи и познания, ние сме стратегически стълб в управлението на човешките ресурси не само за големи компании, но също и за малки предприятия.
През март 1985 г. Рихард Тренквалдер стартира като едноличен търговец с офис за техническа и инженерна дейност в Швадорф, Австрия. По време на неговото пребиваване в чужбина той се запознава с бизнеса за подбор на временен персонал, вече утвърден в Нидерландия, Англия и Скандинавия. По това време в Австрия този бизнес е бил все още сравнително неизвестен. През 1992 г. Тренквалдер открива в Словакия първия си чуждестранен клон. От 2012 г. Разширяване на портфолиото от услуги: подбор на персонал, услуги и консултации в сферата на човешките ресурси, възлагане на бизнес процеси на външни изпълнители. През 2007 г. Треквалдер отваря първия си офис в България.
Нашата мисия Ние предлагаме персонализирани услуги за компании, търсещи да подобрят своята конкурентоспособност. Чрез правилното управление на предложенията за работа ние подобряваме възможностите за назначаване на нашите кандидати.
Нашите ценности — нашата основа Чрез иновации, които придават гъвкавост на икономиката, ние помагаме да направим Европа по-добро място за бизнес. Ние също така знаем, че можем да имаме успех в дългосрочен план с решения, които помагат на хората да използват докрай своя потенциал и са съвместими с тяхната потребност от сигурност. Ние предлагаме устойчивост и надеждност в един силно динамичен пазар. Ние мислим и действаме съгласно нашите три стълба: професионализъм, партньорство и рентабилност.
Нашето членство в WEC (преди CIETT) Основните ценности на Тренквалдер хармонизират със стандартите на CIETT (International Confederation of Private Employment Agencies). Тренквалдер е член на тази световна конфедерация на доставчиците на услуги в сферата на човешките ресурси от самото и начало през 2014 г. WEC представлява интересите на частните консултанти за подбор на персонал на международно ниво, помага на членовете си да развиват своята дейност в една правна и регулаторна среда, насърчава поддържането на стандарти на качеството в тази сфера и предприема действия срещу нелоялни доставчици. Нейната цел е да даде своя принос за един по-ефективно функциониращ пазар на труда.



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове