Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


Силвър Стар Ритейл ЕАД

гр. София, п.к. 1839, р-н Кремиковци, ул. „Челопешко шосе” № 52
https://careers.silverstar.bg
420
Кои сме ние: Силвър Стар Ритейл е собствена дилърска мрежа на Силвър Стар Моторс (официален представител на немски концерн за България). В нашето портфолио ще откриете „звездата“ – Mercedes-Benz, както и брандовете – SETRA, FUSO и SMART. А от скоро, гамата се допълва с безкомпромисен 4x4, създаден от нулата, офроуд автомобил - INEOS Grenadier.  Дейността ни обхваща: - продажби на нови леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси - продажби на резервни части; - продажби на употребявани автомобили; - следпродажбено обслужване, вкл. бояджийно-тенекеджийни дейности; - лизинг и застраховане на автомобили. Нашите дилърски центрове са позиционирани в София, Пловдив, Варна и Бургас.
Нашият екип: Нашият екип е доказал своята компетентност чрез множеството изпити и успешни сертификации. В момента, в клоновете ни в страната, работят повече от 400 служители, чийто брой ще продължи да се увеличава. В структурите ни ще откриете специалисти в различни сфери: следпродажбено обслужване (мехатроници, монтьори, диагностици, инженери, логистици), продажби, ИТ, преводи, администрация (счетоводители, финансисти, анализатори), маркетинг и връзки с обществеността, човешки ресурси и други. Стратегията ни за развитие на човешки ресурси е фокусирана и към младите, завършващи студенти, които имат желание да надградят теоретичните си познания чрез стажантски програми. А защо не и да станат наши колеги след успешно представяне по време на стажа? Всяка програма е индивидуално разработена за конкретния отдел и е ориентирана към придобиване на практически опит по специалността.
Вашите лични данни ще се обработват за целите на подбора от Силвър Стар Ритейл ЕАД, в качеството си на администратор на лични данни, спазвайки действащото законодателство за защита на лични данни. Моля, прочетете внимателно нашата политика: https://drive.google.com/file/d/16W68e7hkKIzE-MnE5gZMF-WTMknDkbpN/view?usp=sharing



PC_Sf_0324
Силвър Стар Ритейл ЕАД
06.03.2024
03.04.2024


Няма текущи стажове

Няма текущи курсове