Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


Явор М.Янков ЕООД

гр. Варна, бул. Цар Освободител 44, ет.3, офис 4
http://yavoryankov.com
Не е добавен
ТВОЯТ КОНСУЛТАНТ е модерна и динамично развиваща се консултантска компания в областта на човешките ресурси. Ние сме специализирани в цялостния подбор на неквалифициран и квалифициран персонал на средно и висше управленско ниво, сформиране на работни екипи от професионалисти, трудово – правни консултации, фирмено консултиране и извършване на посредническа дейност за намиране на най – прекия път между фирмите работодатели търсещите работа лица.
За нас работи екип от млади и амбициозни професионалисти с различен образователен, социален и житейски опит. Ползваме модерни, новаторски и актуални методики и похвати в процеса на работа, като винаги се съобразяваме с индивидуалните нужди на всеки един свой клиент – работодател или търсещ работа. Партнираме си успешно с редица организации в държавния и частния сектор –Агенция по заетостта, Държавна трудова борса, НПО, бизнес организации и сдружения, кариерни центрове и редица образователни институции.
Налагаме името си ежедневно, доказвайки своята ефективност при работа както с големи холдингови институции, така и с фирми от средния и малък бизнес. Залагаме на своята компетентност, натрупаният опит и увереността, че напътствайки и подпомагайки Ви с познанията си в областта на човешките ресурси, ние ще спомогнем активно за Вашия просперитет. За цел сме си поставили да популяризираме и утвърдим името на професионалните консултантски агенции. Взимайки под предвид реалната икономическа и социална обстановка в страната и региона, ние ще Ви предложим най – подходящия за Вашата организация начин за назначаване на мотивиран и професионално компетентен служител или работник. „Твоят консултант” ще бъде Ваш личен консултант, давайки Ви възможност сами да определените очакванията си, а ние да ги изпълним.
Като всеки коректен бизнес партньор ние спазваме всички етични норми и принципи, спазваме стриктно действащото законодателство в Република България.



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове