Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


Хюман Системс ООД Лиценз №706 и №707 валидни до 03.04.2012 г.

ул. Цар Асен N18 ет. 4 ап. 10
http://novarabota.com
Не е добавен
Хюман Системс ООД е агенция за подбор на персонал, лицензирана от Министерството на труда и социалната политика с Удостоверение N 706, валидно до 03.04.2012 г.
Хюман Системс ООД ще Ви помогне в избора на служители от най-низшите до най-висшите позиции във вашата организация, да изготвим индивидуална психологическа характеристика и да оформим експертна оценка за работата на всеки един от тях.
Услуги: Подбор на персонал Всички процедури по подбора се провеждат от Хюман Системс: набор на документи, предварителен подбор по документи, "скрининг" интервю (предварително интервю), тестови батерии, заключително интервю-представяне. Окончателната преценка и избор са Ваши. Психологическо тестиране В състояние сме да изготвим индивидуална психологическа характеристика на Вашите служители, която включва психодиагностика на интелект, определени познавателни и личностни характеристики, оценка на мотивацията, умения за работа в екип. Оценяване на персонала Нашите специалисти могат да посетят всички ваши офиси и обекти, да извършат специализирано наблюдение и процедури по изследване на персонала и да оформят оценка за всеки един от служителите Ви. Изготвя се психологически портрет на служителя, който се съпоставя с професионално важните качества за съответната длъжност. Обучение на персонал Обученията, които предлагаме, имат за цел придобиването на нови социални знания и умения и протичат под формата на социално-психологически тренинг. Обучението включва лекционна част, ролеви игри, моделиране на ситуации с цел разрешаване на конкретни казуси, психологически тестове. Трудово-правни консултации Хюман Системс ще Ви консултира по всички въпроси, свързани с ефективното управление на човешките ресурси и прилагането на нормативните изисквания.



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове