Курс
Обява
CompaSSpa

КУРС ЗА ИНСТРУКТОРИ ПО ФИТНЕС, АЕРОБИКА, ПИЛАТЕС, ЙОГА, ТАЕ-БО, КАЛАНЕТИКА
Описание
- КУРС ПО МАСАЖ/ВХОДНО НИВО-ОСНОВНА ПРОГРАМА/"КЛАСИКА"-КЛАСИЧЕСКИ ШВЕДСКИ МАСАЖ

Тази програма за обучение включва: Класически масаж, Спортен масаж, Козметичен масаж.

Цена на курса: 460 лв.-КУРС МАСАЖ-ПРОГРАМА -"РЕФЛЕКСО"/ РЕФЛЕКТОРНИ МАСАЖИ СЛЕД "КЛАСИЧЕСКИ"

Това е програмата от, която ще получите знания за всичко най ценно в процедурата.Водени от опита, ние ще ви въведем в света на мануалната терапия, за да определите правилната цел на масажа със задължителното отношение и настроение за правилна работа.

Цена на курса: 460 лв.при задължително изкаран първи модул!-КУРС ПО МАСАЖ, ПРОГРАМА "МАНУАЛНА ТЕРАПИЯ"

Тази програма обхваща всичко за мануалната терапия - Изправителна гимнастика,Пост изометрична релаксация на мускули и групи,изкълчване,контузия,дисторзивни процеси и крио терапия,пост-имобилизационни процедури,пасивно раздвижване,мобилизации и тракции на перифирни стави, сегменто - рефлекторно изкълчване - система на мануален отблокаж - Традиционни и нетрадиционни мануални тракции.Програмата е за медицински запознати лица и включва задължителна анатомия и физиология.

Цена на курса: 650 лева.!!!- ПРОГРАМА-"ШИА-ЦУ"

Програмата е част от нашия професионален поглед за допълнителните схеми на работа в съвременния SPA -салон. "Един наистина наложен професионализъм и практика на преподаватели, с програма за преподаване!"

Цена на курса: 650лв.- ПРОГРАМА - САЙОНДЖИ

Хълбочно изправяща, притискащо разтриваща терапия. Курса касае хълбочно ставни размествания при специализирани техники на Масаиуки Сайонджи. В този модул на обучение ще се запознаете с холистични хиропрактис техники към сегментни и периферни стави.

Продължителност на курса 2-3 седмици. Цена: 650 лв.- КУРС ПО МАСАЖ /ПРОГРАМА "ПРОФЕСИОНАЛ"/

- Програмата с най-много знания в професията на съвременната рехабилитаци и кинезитерапия! В КУРСЪТ СА ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ МОДУЛА НА ОБУЧЕНИЕ/Класически масаж, рефлекторни и сегментарен масаж,Спортен, козметичен, антицелулитни масажи, Манулни мобилизации на периферни и сегментни стави, Шиа Цу- японски масаж

Цена на курса: 1800 ЛЕВА.- ПРОГРАМА - "ЛИМФОДРЕНАЖЕН МАСАЖ И МЕД"/АПИ ТЕРАПИЯ/

Програмата е събрала всичко най-добро от медицинските и СПА третирания на лимфа, венозна кръв и оточни схеми на работа.Една древна "Аюрведа","Ломи-Ломи", Масаж на Краус и Дике и много други Техники от ИСПАМ - ГРУП.

Цена: 460 лева- КУРС ПО МАСАЖ- /ПРОГРАМА"СПА-АРОМА-АПИ"/

Програмата е едноседмична и включва основи на ароматотерапията, меден масаж, лимфодренаж, използвани аромати и съчетания. Меден компрес, Медена маска, Медена апликация и SPA, Wellness - Детокси-медо терапия.

Цена на курса: 400 лева

- КУРС МАСАЖ/ОСНОВНА ПРОГРАМА/- "КЛАСИКА-РЕФЛЕКСО"

Тази програма включва първият и основен модул на обучение "класика" - класически шведски масаж с допълнение на следните масажи: Рефлекторен, Мусккулен, Съединително-тъканен, Периостален, Точков, Сегменто-рефлекторен. По-задълбоченото и обстойно изучаване на масажа и развиването на професионални умения в обучаващите се, дава основание на успешно завършилите, да получат ДИПЛОМ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ В ПРОФЕСИЯ МАСАЖИСТ.

Цена на курса: 690 лв.За повече информация за отделните модули посетете нашата страница

Цена на курса:
650 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
20.08.2012
Крайна дата:
20.09.2024
Място на провеждане:
София
Адрес:
ул. Веслец 45
Телефон:
(02) 832 65 06
Лице за контакт:
Ясен Ризов
Организация:
CompaSSpa
Емайл:
contact@compasspa.org


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 352 автобиографии и 39 500 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини