Курс
Обява
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА Стара Загора

Курс-обучение по Английски език в Международен Център за Образование и Наука Стара Загора- Осведомете се за предлаганите отстъпки!
Описание
Международен Център за Образование и Наука обявява записване за следващия курс и Ви дава възможност за качествено обучение по Английски език в 120 уч.часа– за начинаещи и напреднали - индивидуално, или в малки групи от 5-6 курсиста. При езиковото обучение се набляга, както на писмения така и говоримия език, а лексикалния апарат, с който ще разполагате след завършване на курса е от 1800-2000 думи, в зависимост от Вашия темп на напредване.Системите на обучение , предполага използването на всеки конкретен език в реални, ежедневни ситуации.Курсовете са сутрешни, следобедни,вечерни и съботно-неделни, съобразно вашето свободно време.Преподавателите в Центъра са висококвалифицирани филолози.При успешно положен изпит в края на курса на обучение се издава диплома-удостоверение. Промоционални пакети ! Осведомете се за предлаганите отстъпки! Варианти за разсрочено плащане-без оскъпяване! За информация и записване:заповядайте при нас на адрес: гр. Стара Загора, ул.”Васил Априлов” 3 /Уличката срещу входа на хотел “Верея”/ до лятно кино “Септември” тел.042/ 65 65 75 ; 0893 55 65 50 nauka_stz@abv.bgС пожелание за хубав и успешен ден

Цена на курса:
1 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Английски език
Начална дата:
04.09.2009
Крайна дата:
05.10.2009
Място на провеждане:
Стара Загора
Адрес:
ул.”Васил Априлов” 3
Телефон:
042 65 65 75 :0893 55 65 50
Лице за контакт:
Организация:
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА Стара Загора
Емайл:
nauka_stz@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 924 автобиографии и 39 704 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини