Курс
Обява
Adam Smith Center

УПРАВЛЕНИЕ НА ВРЕМЕТО
Описание
ОБУЧЕНИЯ ЗА КОМПАНИИБазовата програма се допълва и адаптира в зависимост от дейността и изискванията на компанията поръчител.ЗА КОНТАКТ:Email: office@adamsmith-center.comтел: 02/ 9710215Продължителност: 2 дниБрой участници в група : 12 участникаПЛАЩАНЕ: в брой или чрез банков превод

50% при заявка за обучение

50% при започване на обучениетоПОЛЗА ЗА РАБОТОДАТЕЛЯ:• Запознаване с водещите световни практики• Изнасяне на по-въздействащи и ефективни презентации;• Предоставяне на обратна връзка за представянето на участниците по време на обучението.МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ:по договаряне на територията на България

БАЗОВА ПРОГРАМА“УПРАВЛЕНИЕ НА ВРЕМЕТО”1. Времето като ресурс.2. Оценка на текущата практика за управление на времето.3. Кои неща оползотворяват и кои неща губят времето.4. Система за управление на времето.

• Основни правила;• Важни принципи;

5. Определяне на цели.6. Разпределяне на времето в работата.7. Ефективност и ефикасност.8. Матрица на Айзенхауер.9. Как да използваме времето си.10. Приоритети. Критерии за определяне на приоритети.11. Планиране на времето.12. Причини за загуба на време.

• Лични причини;• Причини, породени от околната среда;

13. Техники за спестяване на време.14. Правила за ефективно управление на времето.УЧЕБНА МЕТОДОЛОГИЯ:Интерактивно обучение с насочваща дискусия, упражнения и разработване на някои от учебните материали, използвайки знанията и уменията, представени на обучението.

След успешно да положен изпит в края на обучението участниците получават сертификат.МАТЕРИАЛИ ЗА ОБУЧЕНИЕ: Включени в цената.
Цена на курса:
0 лв.
Вид на курса:
Съботно-неделен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
28.07.2009
Крайна дата:
31.12.2009
Място на провеждане:
София
Телефон:
02/9710215
Лице за контакт:
Eмилия
Организация:
Adam Smith Center
Емайл:
adam_smith@email.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 343 автобиографии и 39 497 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини