Курс
Обява
Образователен Бизнес Център

Квалификационно обучение по професията „Сътрудник маркетингови дейности”
Описание
Форма на занятия: задочна - 960 уч.часа

Място на провеждане на занятията: София, бул „Княгиня Мария Луиза” 32Обучението е организирано в четири модула:

1.Обща задължителна професионална подготовка2.Отраслова задължителна професионална подготовка3.Специфична за професията задължителна професионална подготовкаВ рамките на модула се изучават същинските за професията дисциплини:

Маркетинг. Стратегическо планиране и маркетинг. Маркетингова информационна система. Макетингови проучвания. Сегментиране и позициониране на пазара. Видове маркетинг. Маркетингови политики. Управление на прдажбите. Стокознание. Квалитология.4. Упражнения. Ролеви игри, казуси, дискусии.Обучението е с практическа насоченост . Разработват се и се разрешават практически казуси и задачи.В края на модула участниците самостоятелно изработват маркетингови стратегии, след извършен предварителен анализ и избор на подходящ модел на стратегия.

Обучението приключва с полагане на държавен изпит и издаване на квалификационен документ (свидетелство) по Закона за професионалното образование и обучение.
Цена на курса:
0 лв.
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
05.10.2009
Крайна дата:
05.10.2009
Място на провеждане:
София
Телефон:
983 21 13
Лице за контакт:
Даниела Велкова
Организация:
Образователен Бизнес Център "ХЕРМЕС"
Емайл:
dany_velkova@mail.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 054 автобиографии и 39 430 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини