Курс
Обява
Център за професионално обучение

Професионален курс „Маникюр, педикюр и ноктопластика“
Описание
Курс по професия 815030 Маникюрист-педикюрист, специалност 8150301 Маникюр, педикюр и ноктопластика - II СПК

Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина

ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА

● Избирате сами формата на обучение в зависимост от свободното си време и според желанията си.

● Индивидуално обучение с практика в реална работна среда за курсисти без опит: 100% оползотворяване на учебното време, обучение с вашето темпо, гъвкавост и ефективност, работите самостоятелно с преподавател в удобно за Вас време и график.

● Дистанционна форма - достъпна в цялата страна за работещи маникюристи - ускорен курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите.

● Възможност за разсрочено заплащане на таксата за курса, както и превод и легализация за чужбина на издадените документи.

Маникюрист-педикюристът намира професионална реализация в салони за красота, в специализирани маникюр/педикюрни салони, на обособени работни станции в търговски обекти и круизни кораби или предлага услугата по домовете на клиентите.

Придобилият втора степен на професионална квалификация по професията ”Маникюрист-педикюрист” може да постъпва на работа на следните длъжности:

5142 - 2003 Маникюрист;

5142 - 2004 Педикюрист

Издавани документи:

- Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37 на МОН с международна валидност - придобиване на част от професия

или

- Свидетелство за професионална квалификация по образец 3-54 на МОН с международна валидност - придобиване на степен на професионална квалификация. С издадения документ може да работите като самонаето лице и да отваряте собствен салон/ студио, както в България, така и в чужбина

- безплатен EUROPASS на български и чужд език по избор - европейски паспорт, който позволява практикуването на придобитата квалификация. В него се посочват длъжностите, които курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа.

Продължителността на курсовете се определя съвместно със заявителя, като се отчитат неговите нужди и при спазване разпоредбите на Закона за професионално образование и обучение и Правилника за прилагането му.

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение.

Цена на курса:
1500 лв
Вид на курса:
самостоятелна/ дистанционна форма
Категория:
Други курсове
Начална дата:
19.02.2024
Крайна дата:
18.03.2024
Място на провеждане:
Варна
Адрес:
https://koventina-bg.com
Телефон:
0878783993
Лице за контакт:
ЦПО
Организация:
Център за професионално обучение
Емайл:
cpo.konsut.dm@gmail.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 264 автобиографии и 44 889 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини