Курс
Обява

ТРЗ и личен състав
Описание
Курсът по ТРЗ и личен състав запознава с нормативната уредба касаеща човешките ресурси във фирмата в т.ч. назначаване на нови служители по КТ, прекратяване на трудови договори, изготвяне на ведомости за работни заплати, както и документите които се представят в НАП във връзка с изплащане на заплати.

Разглежда основни правила и принципи при социалното, здравното осигуряване и допълнителното пенсионно осигуряване.

Подходящ е за начинаещи и работещи, които искат да осъвременят своите знания в областта на трудовото законодателство и осигуряване.

Процесът на обучение е свързан с решаване на практически задачи, попълване на бланки и др.

Основни нормативни актове, на базата на които се провежда курса са : Кодекс на труда, Кодекс за социално осигуряване, Закон за бюджета на ДОО, ЗЗО, Наредба за работното време, отпуските и почивките, ЗЗБУТ, Наредба за пенсии и други.Успешно преминалите курса получават удостоверение от обучаващата организация.

КУРСОВЕТЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ В СОФИЯ, бул. Дондуков 5, вх. В, 1 етажТЕЛ: 02/980 82 83 или 0896656171ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, моля посетете нашия сайт http://www.detelina.biz

Цена на курса:
177 лв
Вид на курса:
Съботно-неделен
Категория:
Счетоводен курс
Начална дата:
16.02.2019
Крайна дата:
17.02.2019
Място на провеждане:
София
Адрес:
бул. Дондуков 5
Телефон:
089 66 56 171
Лице за контакт:
Учебен център ДЕТЕЛИНА
Организация:
Учебен център ДЕТЕЛИНА
Емайл:
detelinasoft@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 266 918 автобиографии и 41 696 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини