Курс
Обява

Усъвършенстване, позитивно мислене и успех
Описание
Фондация “Галатея” организира семинари по методиката на канадския автор Джон Кехоу на тема ‘Усъвършенстване, позитивно мислене и успех’. Ако имате нужда да постигнете именно това в живота си, трябва да рискувате – да изберете точно тази методика. А защо да го направите?Може би вече сте се запознали с дългия списък на автори, писали по тези въпроси. Наполеон Хил, Стивън Кови, Юрген Волф, Бил Каски, Антъни Робинс и т.н., списъкът е много дълъг.Българският пазар е пренаситен с книги, които ни съветват, “открили” панацеята. Всички стигат неизменно до един и същ извод – Успехът и благополучието са постижими, защото зависят от нас.

Защо бихте решили да се обърнете към съветите точно на Кехоу? Той няма да ви предложи нищо различно и ново – вълшебства съществуват само в приказките. Тук става въпрос за реалности и конкретика. Предлаганата методика включва всичко съществуващо като методи за постигане на успех, представено по възможно най-достъпния начин, конкретизирано, без нищо излишно.Акцентът при Кехоу е – Да се освободим от илюзиите, да станем самите себе си, да сътворим и приемем точно този свят, който желаем. А първата стъпка е най-трудна – Да решим какво точно желаем. Направим ли я - пред нас се откриват безбрежни хоризонти – и всичко става възможно. Трябва само да следваме предписанието, стъпка по стъпка, с безкрайна упоритост. Ако вярваме, че всичко е възможно, защото зависи от нас; ако желаем наистина това, в което вярваме; ако сме готови да го приемем – то ще бъде наше! Не е необходимо да откриваме топлата вода. Много вещи по въпроса хора, вече са го направили. Тези, които са прочели, горепосочените книги и всички останали в тази посока са го разбрали. Сега, обаче има автор събрал всичко най-ценно по един перфектен начин.Посещавайки семинарите по методиката на Джон Кехоу, бихте добили яснота по всички вълнуващи ви въпроси. А преживяването на практическата част дава възможност за истинското прилагане на методиката.Ако имате безброй въпроси, ако имате нужда от помощ, ако просто сте обезсърчени или пък апатични, ако искате нещо ново и конкретно, което би променило вас и живота ви, защо не направите първата крачка – поискайте да успеете, позволете провокацията. Ако не опитате, никога няма да разберете, дали това не е бил повратният момент във вашия живот!
Цена на курса:
100 лв.
Вид на курса:
Съботно-неделен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
30.09.2006
Крайна дата:
01.10.2006
Място на провеждане:
София
Телефон:
02/ 8 666 984
Лице за контакт:
Ивомир Димчев
Организация:
Феникс Дизайн
Емайл:
ivomir2@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 004 автобиографии и 39 409 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини