Курс
Обява
Neonet Target Communication

БИОФИЙДБЕК ЗА ТОП ТЪРГОВЦИ
Описание
За първи път в България имате възможност да получите търговско обучение, съобразено точно с вашия стил на поведение и комуникация.НИЕ СМЕ ДОБРИ ТЪРГОВЦИ. Но сега не искаме да говорим за нашите, а за Вашите успехи. И да изчистим Вашите трудности. Теорията в курса, ще бъде съчетана с индивидуална практика и работа с бийофийдбек апарат, за да може да повишите в пъти резултатите от представянето си по лесен и забавен начин.В съвременния свят е важно да можете да продавате. Със скорост и лекота, по-високи от преди. И затова съчатаваме работещи практики, подходящи знания и модерна апаратура за обратна връзка.КАКВО ЩЕ ДИСКУТИРАМЕ:1. КАК ДА РАБОТИМ ВИНАГИ САМО НА "ТОПЪЛ ПАЗАР"2. КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ НОВИ МАРКЕТИНГОВИ ИНСТРУМЕНТИ, ЗА ДА ПРИВЛИЧАМЕ И ЗАДЪРЖАМЕ КЛИЕНТИТЕ3. КАК ДА ОБЪРНЕМ ИГРАТА ЗА ПРОДАЖБИ И ПОСТИЖЕНИЯ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА4. КАК ДА ПОМОГНЕМ НА ТЪРГОВЦИТЕ, КОИТО УПРАВЛЯВАМЕ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ В ГРАНИЦИТЕ НА ОПТИМАЛНИТЕ СИ ВЪЗМОЖНОСТИ5. КАК ДА ТРЕНИРАМЕ СЕБЕ СИ И ДРУГИТЕ, ЗА ПО-ДОБРО, ПО-БЪРЗО И ПО-ПРИЯТНО ПРОДАВАНЕ.КОГО КАНИМ:- Еднолични търговци, които искат да подобрят резултатите от продажбите си;- Лидери от МЛМ бизнеса- Лидери на търговски екипи за бързооборотни стоки, финасови и комуникационни услуги- Обучители и коучъри на търговски екипи- Хора, които искат да се развиват като топ търговци и биха желали след успешното завършване на курса да си партнират с НЕОНЕТ по различни търговски проекти.ВНИМАНИЕ! НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА ОСТАВЯМЕ НЕДОВОЛНИ КУРСИСТИ! ЗАТОВА ГАРАНЦИЯТА НИ ЗА ТОЗИ КУРС Е 100%.АКО ТОЙ НЕ УДОВЛЕТВОРИ ЦЕЛИТЕ И ОЧАКВАНИЯТА ВИ, НИЕ ЩЕ ВИ ВЪЗСТАНОВИМ ЦЯЛАТА СУМА.

Курсът ще се провежда в 4 поредни съботи и недели - с начало 8 ноември 2014. Лекционната част е в обем от 40 часа плюс индивидуална работа с БИОФИЙДБЕК апарат.

Цена на курса:
650 лв
Вид на курса:
или по споразумения с клиентите в друго удобно за тях време
Категория:
Други курсове
Начална дата:
08.11.2014
Крайна дата:
07.12.2014
Място на провеждане:
0
Адрес:
бул. Шипченски проход 65, ет.5
Телефон:
+359 888916413
Лице за контакт:
Албена Чобанова
Организация:
Neonet Target Communication
Емайл:
albenach@neonett.net


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 328 автобиографии и 39 492 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини