Курс
Обява

Java Fundamentals - промоция 3 в 1
Описание
Стартира записване за курс „Java Fundamentals“ по изцяло обновена програма.

Началната дата на обучението е 29.08.2013г.

Занятията ще се провежда два пъти седмично във вечерна форма. Цената на обучението е промоционална и с нея получавате обучението, явяване на изпит и издаване на сертификат.

Курсът “Java Fundamentals” е с обновено съдържание и е подходящ за хора, които имат основни познания по програмиране с Java. Курсът включва теми от Обектно-Ориентирано Програмиране; работа с изключения; работа с текстови и бинарни файлове; сериализация; регулярни изрази; дженерик колекции, класове и методи (работа със списъци, стекове, опашки, множества, мапове ); работа с нишки (multithreading); аплети (Applets) и други.

В курсът се обръща сериозно внимание и на GUI компоненти и графика, като се разглеждат Swing, Java’s Nimbus Look-and-Feel, Event Handling, менюта, фреймове, Pluggable Look-and-Feel, BoxLayout и GridBagLayout; Colors, Fonts, Lines, Rectangles, Ovals и Arcs, Polygons и Polylines.

При въпроси и интерес да се запишете в обучението свържете се с нас.
Цена на курса:
690 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
08.08.2013
Крайна дата:
29.08.2013
Място на провеждане:
София
Адрес:
ул.Нишава
Телефон:
02/9583106
Лице за контакт:
Организация:
НАРС ООД
Емайл:
nadia@nars.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 310 автобиографии и 39 489 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини