Курс
Обява
ЗЕНИТ - Агенция за подбор на персонал и управление на човешки ресурси

Офис сътрудник начало 07.12.2009г.
Описание
КУРС ОФИС СЪТРУДНИКОБУЧЕНИЕТО ВКЛЮЧВА СЛЕДНИТЕ МОДУЛИ:

- МОДУЛ БИЗНЕС КОМУНИКАЦИИ

Модула разглежда компонентите на фирмената култура. Основните изисквания към фирмения персонал, фирмена марка. Единен фирмен рекламен екип. Форми на фирмена реклама-медийна, директна, външна, набор фирмени рекламни материали. Изисквания към външния вид на фирмения служител. Език и стил на делово общуване. Фази на договарянето на една сделка. Техники за водене на преговори-проблеми, методики. Изходи от критични ситуации. Правила при организиране на бизнес пътувания. Протоколна подготовка за посрещане на чуждестранни партньори.- МОДУЛ КОМПЮТЪРЕН МАШИНОПИС ПО ДЕСЕТОПРЪСТНА СИСТЕМА

Модулът има за цел да подготви желаещите да усвоят десетопръстният метод на писане с клавиатура на кирилица и на латиница и да работят професионално като съхранят своето здраве и се предпазят от увреждания на зрението и ръцете.

Обучението включва: усвояване на клавиатура БДС/Фонетична и QWERTY, латиница. Упражнение за форматиране на шрифт. Декоративна буква. Упражнения за форматиране на абзаци и подравняване на текст, номерация и отметки. Работа в таблици и аритметични действия. Работа със символи и графични изображения. Създаване на художествени надписи.Чертане на графики в текста. Работа с бележка под линия. Табулации. Статистика на документа и др

- МОДУЛ КОМПЮТЪРНА ТЕКСТООБРАБОТКА НА ДЕЛОВА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ

Целите на модула са запознаване и рационално ползване на инструментариума на WORD от команди, икони и клавишни комбинации за достигане на добра производителност на кореспондентския труд. Възможностите за автоматизиране на писането, ползването на помощни програми-шаблони и съветници, възможността за извършване на автоматична, правописна и граматична корекция, работа в таблици и др.

Модулът включва:

- Видове настройки в Word и работа с тях.

- Форматиране с иконите на Word.

- Форматиране с командите на Word и с клавишни комбинации.

- Текстообработка на стопански писма.

- Текстообработка на стопански документи.

- Текстообработка на вътрешно фирмена кореспонденция.

- Текстообработка на общо административни документи.

- Документи свързани с кандидатстване за работа. Авторски трудове.ХОРАРИУМ: 45 уч. часаПРЕПОДАВАТЕЛИ: Обучението се провежда от висококвалифицирани преподаватели от висши учебни заведения с международни признания, преминали през специализирано обучение.ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ НА АДРЕС:

гр. Варна, ул. "Драгоман" №5

тел. 052/ 612-723; 611-221
Цена на курса:
0 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
02.12.2009
Крайна дата:
07.12.2009
Място на провеждане:
Варна
Адрес:
ул.Драгоман 5
Телефон:
052/ 611-221, 602-490, 612-723, 0888/799-503, 0878/602-490
Лице за контакт:
Светлана Симеонова
Организация:
ЗЕНИТ - Агенция за подбор на персонал и управление на човешки ресурси
Емайл:
zenit@dir.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 910 автобиографии и 39 691 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини