Курс
Обява
МОРЯШКИ ЦЕНТЪР - РУСЕ ЕООД

ВОДАЧ НА КОРАБ ПО Р. ДУНАВ И 20БТ МОРЕ
Описание
„МОРЯШКИ ЦЕНТЪР – РУСЕ” ЕООД е с основен предмет на дейност организиране на подготвителни курсове за придобиване на следните правоспособности:

„Водач на малък кораб”

„Водач на кораб до 20 БТ по море”

„МОРЯШКИ ЦЕНТЪР – РУСЕ” ЕООД има лицензирани кабинети за провеждане на курсове в Русе, Силистра, Свищов и Никопол. Материалната ни база включва четири учебни кабинета разполагащи с всички необходими нагледни учебни табла и аудио-визуална техника. На разположение на курсистите ни са и задължителните за практическото обучение лодки и моторни кораби.

За лесното и бързо усвояване на учебния материал ние сме изготвили и създали специално за нашите курсисти учебни помагала и множество примерни изпитни тестове.

Нашите лектори са доказани професионалисти с дългогодишен практически опит и отлични преподавателски умения.

Клиентите ни получават най-доброто обучение и постигат най-добри резултати на изпитните сесии пред ИА „Морска администрация”.



Курсът “Водач на малък кораб” е подходящ е за всеки желаещ да работи като моряк или да управлява самостоятелно плавателен съд до 20м. по р. Дунав или във вътрешни водоеми на територията на България. От тази квалификация се нуждаят и всички, които управляват плавателни съдове с цел спортен или стопански риболов, както и тези от Вас управляващи лодки и яхти за развлечение.



Курсът “Водач на кораб до 20БТ по море” е подходящ е за всеки желаещ да работи като моряк или да управлява самостоятелно плавателен съд до 20м. по море и по вътрешни водоеми на Република България, но не важи за р. Дунав. Тази правоспособност е международно призната. От тази квалификация се нуждаят и всички, които управляват плавателни съдове с цел спортен или стопански риболов, както и тези от Вас управляващи лодки и яхти за развлечение.

Цена на курса:
350 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
01.05.2012
Крайна дата:
31.12.2012
Място на провеждане:
Русе
Адрес:
бул. Скобелев 45
Телефон:
0878867114
Лице за контакт:
Мирослава Рибарова
Организация:
МОРЯШКИ ЦЕНТЪР - РУСЕ ЕООД
Емайл:
mor_centre@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 294 автобиографии и 44 895 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини