Курс
Обява

Майска промоция - курс за начинаещи
Описание
НАРС, съвместно с OnTarget Training, обявява записване за ново промоционално обучение – 2 курса – „Основи на програмирането” и „Въведение в програмирането” на специална цена от 365,00* лева. Обучението е предназначено за начинаещи като курсът се води от лектори на OnTarget Training, специалисти в областта.

Освен участие в двата курса, цената включва и ръководство „Основи на програмирането” за всеки участник в курсовете, който се е записал в рамките на промоцията. Ръководството „Основи на програмирането” е първото специализирано издание у нас, разработено от лекторския колектив на OnTraget Training и специално предназначено за хора, които тепърва започват да се занимават с програмиране. Материалите са написани на достъпен, разбираем и занимателен език с многобройни примери и илюстрации.

Промоционалната цена* е валидна до 13 май 2011г., а курсът се очаква да стартира в началото на юни месец.

Желаещите да се включат в майската промоция трябва да изпратят e-mail на адреси - courses@nars.bg ; info@ontarget-training.com или da се свържат с нас на телeфон: 02/958 3106.

Цена на курса:
365 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
26.04.2011
Крайна дата:
13.05.2011
Място на провеждане:
София
Адрес:
ул.Нишава
Телефон:
02/9583106
Лице за контакт:
Организация:
НАРС ООД
Емайл:
nadia@nars.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 328 автобиографии и 39 492 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини