Курс
Обява

IPT курс: УЕБ ДИЗАЙН с HTML 5 (HTML+CSS+JavaScript) - Ново издание
Описание
Подгответе се за динамичния пазар на труда ...

Развийте своето творчество в уеб ...с курса на IPT УЕБ ДИЗАЙН в три модула:1.HTML

2.CSS

3.Java ScriptКурсът запознава с основите на уеб дизайна и осигурява практически умения за разработка на HTML/XHTML страници, съобразени с последните стандарти в тази област. Във втория и третия модул се представят технологиите за създаване на лесни за поддържане, динамични уеб страници с използване на Cascading Style Sheets (CSS) и JavaScript. Курсът завършва с разглеждане на новостите в HTML5 по отношение на интерактивност, мултимедия и 3D визуализация с WebGL.По време на обучението се създава и модифицира шаблон на уеб сайт, който участниците могат да използват за лесна и удобна разработка на следващи проекти.ПАКЕТ ТРИ МОДУЛА: 54 учебни часа, 360 лв.10 % отстъпка за участници в предишни обучения на IPT;

Система от отстъпки за корпоративни клиенти.Цените са валидни до 30.06.2011.Тест и Сертификат.Преподавател от ФМИ на СУ с реален опит по уеб проекти.За информация и записване:

тел.: 02 973 38 38
Цена на курса:
360 лв
Вид на курса:
Съботно-неделен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
02.07.2011
Крайна дата:
31.07.2011
Място на провеждане:
София
Адрес:
ул. Слатинска, бл. 44, офис 2
Телефон:
02 973 38 38
Лице за контакт:
Организация:
Ай Пи Ти-Интелекчуал Продъктс енд Технолоджис ЕООД
Емайл:
office@iproduct.org


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 280 автобиографии и 39 482 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини