Обява

Електротехник
Описание
Месторабота: София, пълно работно време , пет дневна работна седмица от Понеделник до Петък, основно трудово възнаграждение от 1000 до 1200 лева
Основни задължения и отговорности:
- Отговаря за изправността, експлоатацията и поддръжката на ел.захранвания и ел.инсталациите във филиалите на Националната галерия.
- Следи за техническата изправност на ел. оборудвянето, и ел. инсталациите и своевременно отстранява повредите в Националната галерия и филиалите и.
- Участва в изграждане на вътрешни електроинсталации, , кабелни трасета, подвързване на машини и съоръжения, монтаж на осветителни тела, ключове, контакти,.
- Участва в eл.техническото обезпечаване на постоянните и временните експозиции, както и на организираните от Националната галерия мероприятия.
- Съдейства и подпомага дейността по изготвяне на документация във връзка с поддръжката и експлоатацията на ел.инсталациите в Националната галерия и филиалите и.
Изисквания за заемане на длъжността:
- Вид и равнище на образованието: средно техническо образование и правоспособност за работа с ел. техника и механотехника.
- Предимство е придобита втора квалификационна група по ел. безопасност.
- Личностни и поведенчески характеристики: Умение за работа под напрежение, високо чувство за отговорност, експедитивност, комуникативност, способност за работа в екип, прецизност, инициативност, честност и лоялност.
Всички кандидатури ще бъдат разгледани строго конфеденциално и в съответствие със ЗЗЛД. Само одобрени по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.
За информация и допълнителни въпроси в работно време:
0887 887 649
s.ivanova.hr@nationalgallery.bg
Изисквания към кандидата
Образование: Средно-специално

Езикови познания:

Трудов опит:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Служители

Трудово възнаграждение:
От 1100 до 1200 лева на месец

Категория:
Поддръжка и Сервиз
Ремонт/инсталации/сервиз
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Дата:
26.Май.2023
Организация:
Национална галерия
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Национална галерия може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 284 382 автобиографии и 44 503 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.