Обява

Международни шофьори с категория С+Е
Описание
Описание и изисквания:
Във връзка с дейността на дружеството, компания „БЛУ ОУШЪН ГРУП“ ЕООД търси да назначи отговорни и лоялни международни шофьори.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ:

- На шофьорите ще бъде гарантиран договор за 1 година Първите 3 месеца визата е безплатна. Ако са добри, ще получат по-дълги договори до 2 години (1+1 година?) Това е във връзка с неясните разпоредби и задължения относно издаването на визи.
- Много добри условия на труд с навременно и коректно заплащане. Стабилна и сигурна фирма, която ще ви даде възмжоност не само да работите, но да разгърнете и личностния си потенциал.
- Заплата 3 000 GBP (паунда) Нето + до 50 (паунда) пътни, в зависимост от продължителността на пътуването. Трудов договор и осигуровки за сметка на работодателя. Пет дневна работна седмица.
- Те ще получат 3 месеца безплатно настаняване, след което ще им помогнем с разумно достъпен вариант за жилище, който не е сравним с традиционния ценови пазар на недвижими имоти.
- Оборудвани камиони, съответстващи на най-съвременните европейски стандарти. Най-модерни технологии, в улеснение на ежедневната работа на шофьорите.
- Всеки четири седмици те ще получават една седмица отпуска /платена/, но ако шофират през това време, ще получат двойно заплащане.
- Поемане на разходите по транспорт до Англия и настаняването в квартирите, за сметка на работодателя. Също така се поемат разходите по обработка на документите и издаване на визи за сметка на работодателя, за първите 3 месеца.
- Изградена гъвкава комуникационна система и мобилна група за подкрепа

КОЙ МОЖЕ ДА КАНДИДАТСТВА?

Ако Вие сте отговорна личност и имате категория C+E, можете да кандидатствате за позицията. Международни шофьори с минимум три годишен опит в дълги пътувания.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ:
- Категория C+E;
- Умения за работа с документи за международен транспорт;
- Умения за работа с навигационна система и познания за пътни такси и устройства за плащането им;
- Познания за устройството на влекача и ремаркето, за укрепване на товара;
- Отговорност и организираност.
- Ако сте работели преди това в транспортна фирма, препоръка от работодателя е в плюс.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

- Свидетелство и талон за управление на МПС, категория С+Е;
- Свидетелство за професионална компетентност;
- Карта за дигитални Тахографи;
- Удостоверение за психологическа годност.
- Лиценз за HGV и обучение (шофьорите ще се нуждаят от сертификати за обучение)
- Автобиография на английски език със снимка и копие на шофьорска книжка валидна в Европейския съюз.
- Шофьорите трябва да представят очен тест, издаден за период не по-дълъг от 3 месеца.
- Необходими са основни технически познания на моторно превозно средство (Тежкотоварни Камиони). Шофьорът трябва да е способен да обяснява техническите нередности по телефона (за сервизната централа) на английски.

УСЛОВИЯ ЗА РАБОТА ИЗЦЯЛО ПО РЕГЛАМЕНТ:

- Всички шофьори ще получат конкретен маршрут, който трябва да спазват. При никакви обстоятелства не трябва да правят обходни маршрути, освен ако не са информирани от централата.
- Всички камиони имат камери за видеонаблюдение, разположени в кабината, както и извън нея. Шофьорите ще отговарят за проверката на товарното отделение и неговото запечатване.
- Камионите разполагат с GPS система, която следи маршрута на шофьорите и проверява скоростта на моторно превозното средство по всяко време.
- Всички камиони ще бъдат технически проверени преди да бъдат предоставени на шофьора. Шофьорите трябва да проверяват камионите преди да започнат и след като завършат работа.
- На всички водачи, които нарушават условията на договора, договорът ще бъде прекратен без предизвестие.
- Стриктно спазване на часовете за шофиране и почивка.

В случай че предложението представлява интерес за Вас, моля изпратете своята автобиография /CV/ на английски и български език с актуален телефон за контакт.
Мобилен тел: + 359 888 580 080 – Димитър Лукарев /+359 876998993 Орлин Иванов. Можете да кандидатствате и на място, в Централния ни офис, в гр.Пловдив, ул. „Иларион Макариополски“ № 46, ет.2.

Ще се свържем само с одобрените кандидати.

С изпращане на кандидатурата си за работа, Вие предоставяте съгласие за обработка на личните Ви данни единствено за целите на подбора. Всички данни, предоставени от Вас, са лични, защитени по смисъла на ЗЗДЛ и се обработват при спазване на изискванията на действащото българско законодателство.
Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
С професионален опит над 3 г.

Специални умения:

Ние предлагаме

Категория:
Шофьори / Куриери
Държава:
България
Населено място:
Гр. Пловдив
Адрес:
Пловдив Улица Иларион Макариополски 46
Дата:
19.Ноември.2021
Организация:
„БЛУ ОУШЪН ГРУП“ ЕООД
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за „БЛУ ОУШЪН ГРУП“ ЕООД може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 278 923 автобиографии и 43 606 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.