Обява
Институт за Технологичен Трансфер и Иновации

ЕКСПЕРТ ПОДГОТОВКА И УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ
Описание
Участва в разработването и управлението на проекти, финансирани по националните, европейските и други международни програми за финансова подкрепа.Преглежда и подготвя необходимата документация по конкурсите и във връзка с подготовката и управлението на проектите.Участва в изпълнението на дейностите по тях.
Осъществява и поддържа контакти с бъдещи партньори и сътрудници за изпълнение на проекти, финансирани по различни програми на ЕС.
Изготвя работни пакети, планове за работа, финансови оценки, бизнес планове и бюджети.Изготвя доклади за мониторинг, финансови отчети и други документи, свързани с изпълнението на проекти.
Изисквания към кандидата
Образование: Магистър

Езикови познания:
Английски език, български

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Специални умения:
Професионален опит минимум 2 години, свързан с изготвянето на проекти по национални, европейски и международни програми за финансова подкрепа /минимум 2 подготвени и/или изпълнени проекта/. Образование: Висше, минимум завършена степен Бакалавър Отлично владеене на български език - граматика и правопис.Отлично владеене на английски език - псмено и говоримо. Работа с MS Office /Word, Excel/, PDF формат и програми за презентиране. Отлично познаване на европейските програми, националното и европейско законодателство, свързано с управление на поректи, нормативните документи и административните изисквания по прилагане на програмите.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Непълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов срочен

Ниво в йерархията:
Средно управленско ниво

Категория:
Консултантски услуги
Държава:
България
Населено място:
Гр. Бургас, Гр. Варна, Гр. Пловдив, Гр. София, Гр. Стара Загора
Адрес:
Пловдив
Дата:
7.Октомври.2021
Организация:
Институт за Технологичен Трансфер и Иновации
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Институт за Технологичен Трансфер и Иновации може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 278 363 автобиографии и 43 534 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.