Обява

Счетоводител
Описание
Счетоводител
Търсим счетоводител, с минимум 3 години счетоводен стаж, владеенето на английски език е предимство,но не е задължително.
Счетоводна къща Дилема - София е създадена преди 26 години. Сплотеният ни екип се състои от 9 души счетоводители с богат опит. При нас няма текучество, работим при добри условия на труд, с добро заплащане, разбираме се, уважаваме се, помагаме си и вървим напред. В офиса сме непушачи. Поради предстоящо пенсиониране на една колежка се налага да си потърсим нов член на екипа. Много ще се радваме към нас да се присъедини позитивен, ведър и отговорен човек.

Работното време е от 9 до 17.30ч. Не се остава след работно време, не се работи през уикенда, дори по време на годишно приключване. Обемът работа е съобразен така, че всеки от нас да има време спокойно да си въведе документите и да си огледа фирмите. Всички ние водим фирмите си изцяло - счетоводство, личен състав, ТРЗ, годишно приключване, съставяне на Годишна данъчна декларация и ГФО. Новият колега трябва да умее или да се научи да върши всичко това, като може да разчита на помощта на управителя ни и на всички нас.

Подсигурена е възможност за дистанционна работа, при необходимост.

Заплатите се изплащат навреме, осигуровките се внасят върху реалните заплати, отделно получаваме ваучери за храна на стойност 80 лв., както и коледни и великденски надбавки.
Изисквания към кандидата
Образование: Магистър, Профил: счетоводство и контрол

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
С професионален опит над 3 г.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Трудово възнаграждение:
От 1500 до 1650 лева на месец

Категория:
Консултантски услуги
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Адрес:
гр.София, ул.Солун 64, вх.А
Дата:
10.Април.2021
Организация:
Дилема БГ ЕООД
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Дилема БГ ЕООД може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 276 170 автобиографии и 43 108 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.