Обява

Редовен докторант
Описание
Лаборатория Биологично активни полимери при Института по полимери - БАН, търси дипломиран магистър за редовна докторантура по направление 4.2. Химични науки, специалност "Полимери и полимерни материали“.

В лабораторията се провеждат иновативни изследвания върху получаване на ново поколение влакнести полимерни материали и биоматериали, наночастици и нанокомпозити с потенциални приложения като системи за контролирано доставяне на лекарствени вещества, нови превръзки за лечение на рани, съвременни системи за пречистване на води, въздух и др.

Задължително изискване е придобита магистърска степен по химия, фармация, биотехнология, физика, биология, материалознание, полимери и др. Кандидатите без дипломи представят уверение от висшето училище за завършено образование, в което задължително се посочва средния успех от следването и оценката от защита на дипломната работа /или от положения държавен изпит/. Документи за участие в конкурса се подават до 14.10.2020 г. в канцеларията на Института по полимери, ул. Акад. Г. Бончев, бл. 103 вх. В. Изпитите ще се проведат: по специалността от 07 до 11 декември 2020 г., по чужди езици от 14 до 18 декември 2020 г.

Лабораторията разполага с необходимата материална база за реализиране на докторантурата. В Лабораторията има хабилитирани учени - признати специалисти в областта на полимерите и в получаването и охарактеризирането на наноструктурирани материали от полимери на биологична основа, с опит в обучението на докторанти, които ръководят и участват в редица национални и международни научни проекти и програми. Лабораторията има и утвърдени взаимодействия с водещи Институти и Университети от България и чужбина. Всичко това позволява обучението на докторантите да се провежда на високо ниво и да приключва с публикуване на резултатите от изследванията в реномирани международни научни издания.
Изисквания към кандидата
Образование: , Профил:

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
Без професионален опит

Ние предлагаме

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Категория:
Научна дейност
Образование, Образователни курсове и преводи
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Адрес:
ул. Г. Бончев 103А, София 1113, София
Дата:
31.Юли.2020
Организация:
Лаборатория Биологично активни полимери, Институт по полимери - БАН
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Лаборатория Биологично активни полимери, Институт по полимери - БАН може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 272 824 автобиографии и 42 719 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.