Обява
Корект 2011 Русе ЕООД

Обучителни Курсове по Хотелиерство, Ресторантьорство, Фризьорство и Маникюр
Ref.No:
1/08-19
Описание
Фирма Корект организира курсове в следните направления: Хотелиерство и ресторантьорство, маникюр, педикюр, фризьорство, курсове за гримьор, както и за козметици! Издаваните документи за професионална квалификация, са съгласно изискванията на Международните , Европейските и Българските Закони и Наредби, касаещи професионалното обучение.


Главни готвачи/Готвачи/ Помощник готвачи/Сладкар/Хлебар/Транжор.- В учебната програма е включен учебен материал, с овладяването на който се цели курсистите да усвоят практически умения.

Екскурзовод- Професия "Екскурзовод" е професия с отлични перспективи за работа и развитие, както в България, така и по света. Дипломата за професионална квалификация, е с най-висока степен по специалността, обхваща цялата професия с принадлежащите й модули и има по-висока стойност пред институциите в Европа и света.

Ресторантьор- кетъринг/Камериер-ка/Администратор в хотел/Барман- сервитьор Обучението е за професията "Ресторантьор - Кетъринг", в края на курса се полага изпит по теория и практика и успешно издържалите получават Удостоверение и Международен диплом по специалността: "Ресторантьор - Кетъринг". Дипломата дава право на работа в България и страните членки на Европейския съюз, призната е и в почти всички държави по света.


Маникюр и педикюр/ Козметици/Фризьори/: Учебните програми са съобразени изцяло в съответствие с държавните образователни изисквания за професията у нас. Обучението включва солидна теоретична подготовка и много практика.


Форми обучение- Индивидуална, груповa, Занятията се провеждат в удобно за курсистите време при предварително уточнен график.
За повече информация, както и за други предложения за работа се свържете с нас на телефон 0896/686-522 или заповядайте в офиса ни на ул. "Симеон Велики" 4 (зад Общината) с работно време от 09:00-12:00 и от 13:00-18:00.


ЛИЦЕНЗ 2759/19.03.2019
Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Непълен работен ден

Срок на заетост:
Стаж

Договор:
Друг

Категория:
Образование, Образователни курсове и преводи
Държава:
България
Населено място:
Гр. Русе
Адрес:
гр.Русе, "Симеон Велики" 4
Дата:
8.Август.2019
Организация:
Корект 2011 Русе ЕООД
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Корект 2011 Русе ЕООД може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 268 053 автобиографии и 41 984 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.