Обява
Gi Group

ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ- София
Описание
Джи Ай Груп (Gi Group) e водеща международна компания, предлагаща решения за развитие на пазара на труда. Предлагаме временна и постоянна заетост, подбор на персонал и други услуги за управление на човешките ресурси.

Нашият партньор е компания с повече от 30-годишна истроия на пазара, безспорен и непрекъснато развиващ се лидер в подсигуряването на продукти за безопасност. Предлагат специализирано съдействие на всеки клиент, спрямо конкретни нужди.

Поради огромно нарастване, обема на работа в България, търсят да назначат млада и енергична личност, на позицията - Търговски представител, който, както да развие допълнително настоящите партньорски отношения, така и да създаде нови такива.

Ако вие сте динамична и резултатно ориентирана личност, ще пътувате по различни точки страната и ще имате възможност да продавате висококачествени продукти. Ще имате честа комуникация с различни компании от почти всички сектори в страната. Ежедневието ви ще бъде изпълнено с различни и интересни задачи, свързани с процесите на продажба в компанията.

Позицията е подходяща за:


Кандидати с опит в сферата на търговията като търговски представител из страната;
Познаване спецификите на пазара;
Умения за планиране на времето, работа в динамична среда;
Шофьорска книжка кат. B;
Проактивност, мотивираност за работа в много динамична среда;
Комуникативна личност с търговски нюх и подход към клиентите;

Нашето предложение:


Възможност за работа във водеща компания в своята сфера;
Възможности за обучение и развитие на редица умения и компетенции свързани с продажбения процес;
Постоянен трудов договор и осигуряване върху реалните доходи;
Атрактивно възнаграждение състоящо се от: базово месечно възнаграждение, допълнителна бонусна система и социален пакет включващ;
Служебен автомобил, представителни разходи и пакет пътуване;Всеки успех има своето начало, сега е времето за стъпка в професионалното Ви развитие. Ако смятате, че отговаряте на посочените по-горе изисквания и желаете да станете част от дългогодишният успех на нашият клиент, моля натиснете бутона „Кандидатствай по тази обява”, за да изпратите CV и актуална снимка. Само кандидатите отговарящи на изискванията за позицията, ще бъдат поканени на интервю.

Всички данни, предоставени от вас са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор. Джи Ай Груп ЕООД е лицензиран посредник за подбор на персонал /лиценз № 2348/18.09.2017, безсрочен.
Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Категория:
Продажби - експерт мениджъри
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Адрес:
бул. Ал. Стамболийски 84, ет.6
Дата:
27.Ноември.2023
Организация:
Gi Group
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Gi Group може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 285 588 автобиографии и 44 739 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.