Обява

Шофьор
Описание
Здравейте,

търсим мъж на възраст от 18 до 45 години за работа като шофьор. Необходима е категория B. Работата е доставки на различни пратки из София, много рядко може да се наложи да се скокне до някъде в страната, най-често до Пловдив. Пратките са писма, брошури, някой кашон с документи - не сме поща нито куриерска фирма, няма натоварване, паническо бързане и т.н.

Заплащането (стартово) е трудов договор върху около 920 лв. бруто, с ваучери и пътни са 800 лева чисто. Договора е стандартен с три месеца изпитателен срок, през който всяка от страните може да се откаже, после автоматично преминава в постоянен договор за работа - търсим човек за дългосрочно да работи обаче, а не да ги въртим на 3 месеца.

Работно време 08-17 часа, от понеделник до петък, събота, неделя и официалните празници се почива. Платен годишен отпуск 20 работни дни - т.е. ако стартирате от 1ви април примерно ще имате 13-15 дни за 2018 година - тия неща ги смята счетоводството - не мога повече инфо аз да дам:D

Допълнителни неща: командировка без преспиване 10 лева, с преспиване 20 лева, извънредни часове; 8 часа - 50 лева.

Моля за кратко CV по възможност със снимка - свържем ли се ще можете да зададете всички други въпроси, които евентуално Ви интересуват, а аз съм пропуснал.

E-MAIL: aruskov@directservices.bg
Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Специални умения:
Нямаме никакви специални изисквания - достатъчно е човека да си идва на работа и да си върши задачите, да е културен и учтив с колегите си и клиентите (това са големи компании, банки, пенсионни фондове и др.). Без нерви и интриги полека лека се надяваме да се впише в екипа ни (от над 50 души) с нормалните в бъдеще предоговаряния на условия на труд.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Служители

Трудово възнаграждение:
От 800 до 1200 лева на месец

Категория:
Транспорт и логистика
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Адрес:
гр. София, бул. Ботевградско Шосе 272
Дата:
13.Март.2018
Организация:
Direct Services
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Direct Services може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 260 361 автобиографии и 39 919 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.