Обява
Луфтханза Техник София

Техник Поддръжка на Сградни Инсталации
Описание
Луфтханза Техник София“ отваря врати през 2008г. в подкрепа на бързоразвиващия се авиационен сектор. „Луфтханза Техник София“ е на път да се превърне в най-голямата компания, предлагаща основен ремонт и поддръжка на Балканския полуостров, както и в един от най-важните авиационни центрове за поддръжка в Европа.

Във връзка с настоящото развитие на компанията търсим

"Техник Поддръжка на Сградни Инсталации".
Отговорности и задължения:
Поддръжка на ел. табло и сградна електрическа мрежа - монтаж, отстраняване на неизправности, смяна на компоненти при нужда
Контрол на системите за управление на сградите
Съдействие при приемане на проекти за реконструкция и подобрение, по-специално при първоначално пускане в експлоатация и на ново електрическо оборудване и инсталации
Потвърждава заявки за доставка на резервни части
Решаване на повдигнати заявки навреме

За да сте успешни в тази роля е нужно да притежавате:
Отлично разбиране на принципите на електротехниката – производство, разпределение и експлоатация. Разбирането на работно ниво на системите за автоматизация са предимство. Способност за четене и интерпретиране на електрически схеми и показания на измервателни уреди
Средно специализирано образование (висшето образование е предимство) в една от следните области на обучение ( Електротехника, Слаботокови системи, Радио-телевизионна техника, Телекомуникации, Автоматизация, Електро енергетика, Опит в сервзирането и поддръжката/изграждането на електрически системи)
Microsoft Office – Outlook, Word, Excel (добро ниво). Обща компютърна грамотност
Добро ниво на английски език (A2 според CFER)
Отлични комуникативни умения.


Ако имате интерес към работа в динамична среда, добър екип и възможности за развитие, очакваме да ни изпратите Вашата кандидатура (Ref. No: EMT)! Приемете предизвикателството да се присъедините към нас!

Оценяваме високо интереса към нашата компания и гарантираме, че всяка кандидатура ще бъде разгледана, но контакт ще бъде осъществен само с одобрените по документи кандидати.

Във връзка с кампания за подбор на служител за обявената позиция, данните от Вашата автобиография, както и Ваши контакти, ще бъдат събрани и записани от „Луфтханза Техник София“ ООД. Част от информацията, която предоставяте доброволно, е лична информация и попада в обхвата на режима за специална защита съгласно Закона за защита на личните данни. Ние Ви информираме и вие се съгласявате, че предоставените от Вас лични данни ще бъдат обработени за целите на процеса на настоящия подбор, както и съхранявани за реализиране на бъдещи подбори не по-дълго от 3 години във връзка със законните задължения на администратора на данни. Вашите данни ще бъдат съхранявани в указания по-горе срок, считано от приключването на кампанията, като за край на кампанията считаме момента на приемане на предложението за работа от кандидата, на когото сме предложили позицията. „Луфтханза Техник София“ ООД може да предостави личните ви данни на вътрешно-корпоративни органи и хора, които имат определена роля в процеса по подбор – настоящия и евентуални бъдещи такива.
Изисквания към кандидата
Образование: Средно-специално

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Категория:
Авиация / Летища / Авиолинии
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Адрес:
София, Летище София Терминал 1, Хангар 3, етаж 3
Дата:
8.Ноември.2022
Организация:
Луфтханза Техник София
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Луфтханза Техник София може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 282 866 автобиографии и 44 228 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.