Обява
Фешън студио ЕООД

Онлайн търговец на дамски дрехи с английски език
Ref.No:
OFCEL
Описание
Защо отвори тази обява?

Ако отговорът ти е, защото търся вълнуваща работа в света на модата, която мога да върша от комфорта на офиса на компанията, и да помагам на дами от цял свят да се чувстват сексапилни, желани и харесвани всеки ден, то вероятно ти заслужаваш да станеш новата модна звезда в екипа ни.


Ако не знаеш все още кои сме, нека ти се представим. Компанията ни създава модни изкушения и прави дамите красиви и желани от 2006 година. Създадена е от главния ни дизайнер Цветомила Маринова - на 40 години, борбена и упорита майка на 2 деца, която, като повечето българки, е прегърнала идеята, че в съвременния свят жената освен добра дъщеря, майка, домакиня и съпруга, успешно може да се развие и професионално.
Екипът ни се състои от малко на брой, но изключително ефективни и мотивирани дами, които вярват, че за да вървим напред, трябва да сме не просто колеги, а истински приятели.


Ето няколко думи и за отговорностите на позицията, за която търсим отдаден човек:
Ще търсиш нови почитатели на нашите модни творения в цял свят. Ще създаваш нови канали за продажби, посредством различни международни платформи за онлайн търговия. Ще общуваш активно с тези, които ни се доверят, и ще се забавляваш.


На какво можеш да разчиташ от нас?
На приятелско отношение, подкрепа, ценни знания относно продажбите и маркетинга в дигитална среда и разбира се, на достатъчно добро парично възнаграждение.


Какво ще търсим ние от теб?
Отлично владеене на английски език, както писмено, така и говоримо. Мил характер и търсещ развитие дух. Ако пък можеш да покажеш и предишен опит в продажбите, би било повече от чудесно.


Това е всичко засега от нас. Ако прецениш, че искаш да научиш повече за нас и възможността, която ти предлагаме, прати ни едно писмо на ни напиши две-три думи, защо смяташ, че е добре да се видим с теб.

Благодарим ти, че изчете до край нашата обява. Поздрави и дори да не се видим наживо, ти желаем от все сърце успех и шастие по пътя, по който ще избереш да тръгнеш!
Изисквания към кандидата
Образование: Средно

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Служители

Трудово възнаграждение:
От 1000 до 1400 лева на месец

Категория:
Продажби - продавачи и помощен персонал
Електронна търговия
Държава:
България
Населено място:
Гр. Стара Загора
Дата:
11.Май.2020
Организация:
Фешън студио ЕООД
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Фешън студио ЕООД може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 271 946 автобиографии и 42 622 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.