Обява
БИТУЛАЙТ ООД

ПЪТЕН РАБОТНИК
Описание
Фирма БИТУЛАЙТ ООД работи в сферата на пътното строителство, като основната й дейност е полагане на хоризонтална пътна маркировка, изработка и монтаж на вертикална сигнализация, както и запълване на пукнатини по пътното платно.
Фирмата търси да назначи работници за полагане на пътна маркировка, като кандидати притежаващи категория С+Е ще имат предимство.
Предишен опит не се изисква. Работата е свързана предимно с командировки и пътувания в страната. Адрес на базата на фирмата: гр. София, кв. Република, ул. Банско шосе 13. Работата е подходяща и за хора от провинцията - работодателят подсигурява квартира за работника в гр. София. Работодателят подсигурява и нощувки по време на командировките.

Други изисквания към кандидатите:
-Средно образование

Ако желаете да кандидатствате за обявената позиция, моля изпратете автобиография с посочен актуален телефон в нея или позвънете на: Красимир Христов - 0899 877 927 или Виктор Николов - 0899 877 928.
Изисквания към кандидата
Образование: , Профил:

Езикови познания:

Трудов опит:
Без професионален опит

Ние предлагаме

Ниво в йерархията:
Неквалифициран персонал

Категория:
Инфраструктура
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Адрес:
гр. София, ул. Земеделска № 39
Дата:
10.Юли.2024
Организация:
БИТУЛАЙТ ООД
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за БИТУЛАЙТ ООД може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 495 автобиографии и 44 965 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.