Обява
Джей Пойнт ООД

Изпълнител операции на широкоформатни принт машини
Ref.No:
print0323
Описание
Кои сме ние:

J Point е широкоформатна печатница с вече 20-годишна история, а също така основоположник на групата за дигитален широкоформатен и офсет принт - J Point Group. Именно високото качество на работа, иновативното мислене, жаждата за технологичен растеж и отговорността към всеки един служител са ценностите, с които подхранваме живота на компанията, за да се развива тя като един истински жив организъм! Ние сме цветни, ние сме многолики, ние помагаме на бизнеса в България да жъне успехи чрез своята печатна реклама. А постигат ли се те, икономическият растеж и балансът в бизнеса в страната са неминуемо в разцвет.


Какво е търсенето ни:

С разширяването на дейността и привличането на още интересни и качествени клиенти, J Point търси липсващата частичка от пъзела и една от основните роли в компанията - служител, изпълняващ операциите по печат върху различни плоскопечатни и ролни медии на едни от най-новите и функционални машини, познати на българския пазар.


Какъв е профилът на идеалния кандидат:

Ако вие сте организирана и стриктна личност, умеете да подреждате задачите си на приоритетен принцип, имате желание да бъдете част от света на принт рекламата, всеки ден да научавате нови неща и да сте част от създаването и реализирането на рекламни проекти и продукти, до които се докосват хиляди хора всеки ден, значи точно Вас търсим!


Какви са очакванията ни:

От вас очакваме адекватно отношение към работата, завършено средно образование, добри взаимоотношения с колегите и добро настроение!


Какво предлагаме:

От нас ще получите постоянство в отношенията с Вас като служител, пълно работно време, адекватно заплащане за труда, обучение в началния етап на работа, услужлив екип и добра локация на работното място.


Кои са колегите:

Гледайте видеото в нашия профил, в което наши колеги разказват за работата си в отдел “Оперативни дейности” и ни изпратете своите документи на office@j-point.net, за да се запознаем с Вас и да Ви поканим на среща!

Ще се свържем само с одобрените кандидати, затова бъдете себе си!

Всички лични данни ще се съхраняват в условията на пълна конфиденциалност, обвързани в GDPR регламента, и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.
Изисквания към кандидата
Образование: Средно

Езикови познания:

Трудов опит:
Без професионален опит

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Студенти/Стажанти, Неквалифициран персонал, Експертен персонал без ръководни функции, Служители

Категория:
Производство
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Адрес:
ж.к. Хаджи Димитър, ул. Иван Маринов Йончев 14
Дата:
6.Март.2023
Организация:
Джей Пойнт ООД
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Джей Пойнт ООД може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 283 940 автобиографии и 44 389 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.