Обява

Заварчик
Ref.No:
1
Описание
Фирмата LPS предлага посреднически услуги по наемане на работа. Нашият много годишен опит и професионален екип от консултанти, ще Ви помогнат бързо и ефективно намиране на работа, която ще отговаря на Вашите квалификации и то без излизане от дома. Довериха ни се вече няколко хиляди лица.

Актуално търсим:
Заварчик
Работно място: Emden - Долна Саксония

Настоящата оферта е оферта за временна работаОбхват на задълженията:
- заваряване в различни позиции (заваръчен процес МАГ 135, 136)
- продукция и монтаж на корабни елементи
- работа в съответствие с проектите и техническите спецификации
- контрол на качеството

Изисквания
- актуален сертификат за заварчици издаден от TÜV Rheinland (135,136) и регистрационна книга за издадените документи
- способност за четене на технически чертежи
- ангажираност и отговорност
- готовност за започване на работа до няколко дни
- търсим служители, които притежават шофьорска книжка кат. Б и опит в шофиране на бусове с цел за изпълняване на допълнителна длъжност – шофьор (гарантиран бонус 80€!)

Не се изисква познание на немски език

Предлагаме:
- възнаграждение около 3000€ бруто
- безплатна квартира
- немски договор
- застрахователни пакети
- пълно съдействие от координатор

Кандидатствайте с помощта на онлайн формуляр:
https://panel.lps.ag/


или изпратете Вашата автобиография на имейл адрес: ogloszenia@lps.ag
в заглавието на имейла пишете наименование на длъжносттаМолим имайте предвид, че ще се свържем само с избрани кандидати.„Във Вашата автобиография пишете следната клауза: Давам съгласие за обработка на личните ми данни (включително и изображението ми в случай на добавяне на снимка) извършвано от LPS GmbH със седалище в Германия с цел провеждане на процеса на набиране подбор на персонал.”

В случай на по-нататъшни процеси на подбор на персонал молим добавете отделна клауза: ”Давам съгласие за обработка на личните ми данни (включително и изображението ми в случай на добавяне на снимка) извършвано от LPS GmbH със седалище в Германия с цел провеждане на процеси на набиране и подбор на персонал извършвани от посоченото по-горе дружество.

Изпратени автобиографии без тези клаузи няма да бъдат вземани в предвид в процеса на подбор на персоналАдминистраторът на личните данни е дружество LPS GmbH, Güterfelder Damm 7114532 Stahnsdorf, Germany, Geschäftsführer: Raik Scheffler Amtsgericht Potsdam HRB 25010, Steuernummer 046/113/02679; UStIdNr. DE282579315, което заявява обявата.
Данни за контакт с представител на Администратора относно обработката на личните данни: kadry@lps.ag
Личните данни събирани са за да се проведе текущият процес на набиране и подбор на персонал, а в случай на даване от Вас на доброволно съгласие и за нататъшни процеси на набиране и подбор на персонал.
Вашите лични данни ще бъдат обработвани въз основа на изразеното от Вас съгласие, което по всяко време може да бъде оттеглено.
Данните ще бъдат обработвани до края на текущия процес по набиране и подбор на персонал, а в случай на изразяване на отделно съгласие за участие в нататъшните процеси на набиране и подбор на персонал, не по-дълго от 24 месеца.
Имате право на оттегляне на Вашето съгласие по всяко време а оттеглянето няма да влияе върху законосъобразността на обработването на лични данни извършено преди отделянето на съгласието.
Имате право на достъп до Вашите лични данни, тяхното коригиране, изтриване или ограничаване на тяхното обработване, право на пренасяне на тези данни и право на подаване на жалба до надзорен орган (Председател на Комисията за защита на личните данни)
Получателите на данните са: субекти обслужващи интернет страницата, лица упълномощени за обработване на Ваши лични данни, субекти обвързани с Администратора, субекти обработващи данните.
Даване на съгласие в обхвата определен според законите от ден 26 юни 1974 на Кодекс на труда и актовете за прилагането му е доброволно, но необходимо за да се проведе процеса на набиране и подбор на персонал.
Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Сезонна

Договор:
Трудов срочен

Ниво в йерархията:
Служители

Трудово възнаграждение:
От 0 до 5000 лева на месец

Категория:
Производство
Машиностроене
Металургия и минно дело
Държава:
България
Населено място:
Гр. Благоевград, Гр. Бургас, Гр. Варна, Гр. Велико Търново, Гр. Видин, Гр. Враца, Гр. Габрово, Гр. Добрич, Гр. Кърджали, Гр. Кюстендил, Гр. Ловеч, Гр. Монтана, Гр. Пазарджик, Гр. Перник, Гр. Плевен, Гр. Пловдив, Гр. Разград, Гр. Русе, Гр. Силистра, Гр. Сливен, Гр. Смолян, Гр. София, Гр. Стара Загора, Гр. Търговище, Гр. Хасково, Гр. Шумен, Гр. Ямбол
Адрес:
54-432 Wroclaw, ul. Strzegomska 236a
Дата:
3.Юни.2019
Организация:
Medpie DE Spolka z ograniczona odpowiedzialnoscia Sp. K
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Medpie DE Spolka z ograniczona odpowiedzialnoscia Sp. K може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 267 299 автобиографии и 41 834 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.