Обява

Business Sales Manager
Описание
Ако си готин, инициативен и организиран човек, който обича хората... умерено :) или поне обича да създава бизнес отношения с тях, ние бихме се "match-нали" с удоволствие с теб.
А ние сме творчески екип, част от голямо филмово студио, който се развива активно и създаваме creative рекламни кампании по света и у нас.

Какъв си ти?

Имаш релевантен опит и много искаш да си част от нещо, което се развива.
Знаеш английски и български, общуваш с желание с хора, обичаш да си организиран, обичаш живота и това да се раздаваш повече, отколкото да се скатаваш :) ...

Какво ще правиш?

Ще участваш активно и проактивно в бизнес развитието ни, ще посещаваш международни изложения с различни индустрии, ще си част от изграждането на бизнес стратегии, ще общуваш с нови и стари (но не на възраст:)) клиенти, ще се включваш епизодично в организацията на рекламни кампании и други забавни и не толкова забавни неща.

Кои сме ние?

Хора от Криейтив и Филмовата индустрия, които много обичат това, което правят и вярват, че много яките неща стават с много якото бачкане :)

Ако искаш да се развиваш в Business Sales, изпрати ни твоето CV и мотивационно писмо, за да открием дали сме един за друг.
Изисквания към кандидата
Образование: , Профил:

Езикови познания:

Трудов опит:

Ние предлагаме

Категория:
Мениджмънт, бизнес развитие
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Дата:
19.Юли.2024
Организация:
Cross Source
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Cross Source може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 523 автобиографии и 44 975 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.