Обява

Дистрибутор
Описание
Иновационна научно - техническа компания с научен екип от професори и лекари, занимаващи се с изследване, проучване и създаване на биологично чисти продукти и екстракти с цел удължаване на човешкия живот и подобряване на неговите показатели, както и с удължаване и подобряване на живота на животни (домашни любимци) ТЪРСИ да назначи амбициозен, деен и активен служител.
Задължения: Привличане на инвеститори в компанията; Продажба на продукти; Разширяване и поддържане на съществуващата мрежа от клиенти.ПРИ ВСЯКА ПРОДАЖБА НА ДАДЕН ПРОДУКТ ДИСТРИБУТОРИТЕ НИ ПОЛУЧАВАТ 40% КОМИСИОННА.
Компанията предлага огромни възможности за развитие и получаване на финансови средства,свързани с постигнатите резултати
Търсим дейни, мислещи и контактни хора, които не се притесняват да говорят пред групи от хора на събития, конференции и подобни срещи.
Ако се разпознавате в гореописаното, не се колебайте да кандидатствате, като изпратите актуална автобиография и мотивационно писмо.
Изисквания към кандидата
Образование: Средно

Езикови познания:

Трудов опит:
Без професионален опит

Ние предлагаме

Вид заетост:
Непълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Друг

Трудово възнаграждение:
От 1000 до 0 лева на месец

Категория:
Маркетинг
Държава:
България
Населено място:
Гр. Стара Загора
Адрес:
улица"Княз Борис" 97 етаж4
Дата:
19.Юни.2020
Организация:
ЛЛ-Медика ООД
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за ЛЛ-Медика ООД може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 272 501 автобиографии и 42 691 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.