Обява

Директор Комуникации и корпоративна социална отговорност
Описание
Фондация „За Нашите Деца” вече 25 години работи за това всяко дете в България да расте в сигурна и подкрепяща семейна среда. Нашата цел е децата да не прекарват нито ден в самотата и изолацията на социалните институции. Затова подкрепяме биологичните им семейства, осигуряваме различни видове специализирана терапия, обучаваме и съдействаме на професионални приемни семейства, изградихме Детска къща за бебета без родители и още много други дейности, насочени в помощ на децата и семействата в риск.

В следващите години ни предстои старт и развитие на иновативни социални дейности и инициативи свързани с детското развитие и образование.
Ако Вие сте човек, за който децата са ценност и правата им, трябва да бъдат спазвани и поставяни в центъра на всяко решение на родител, професионалист, местна или национална власт. Ако сте човек, който е готов да работи за това да обогати дарителската култура и нагласи на отговорните граждани и компании в България и чужбина и ги насочи към важността на инвестициите в ранното детско развитие ще работите с желание и получите удовлетворение от работата си на позицията:

Директор комуникации и корпоративна социална отговорност
Кандидатствайте при нас!

Основна цел на длъжността:

Развива и управлява свързаните с корпоративната социална отговорност и комуникации дейности в организацията като осигурява необходимите ресурси и подкрепа от страна на обществото и корпоративния сектор.Отговорности:

- Участва в стратегическото и оперативно управление на фондация „За Нашите Деца“ и развитието на организационния й модел.
- Определя политиките за корпоративна социална отговорност, с цел утвърждаване на инвестирането в ранното детско развитие и закрилата на детето като един от основните приоритети на компаниите и обществото.
- Управлява планирането и провеждането на събития с принос към привличането на инвеститори в организацията.
- Управлява стратегическите външни и вътрешни комуникации на организацията в полза на нейното развитие и устойчивост като прилага иновативни подходи и практики в сферата на дигиталния маркетинг, социалните медии и визуални техники за позиционирането на организацията в обществото и привличането на партньори и инвеститори.
- Управлява политиката и дейностите свързани с изграждане на обществена съпричастност и подкрепа за каузите на организацията, вкл. чрез ангажиране на обществени застъпници и фигури.
- Развива дарителството на знания, материални ресурси, средства, сгради и услуги.
- Инициира и управлява провеждането на събития, целящи приобщаване на обществото към каузите на фондацията, фондонабиране и влияние върху политиката.
- Изпълнява представителни за организацията функции.

Организацията предлага:

- Трудов договор
- 8 – часов работен ден и гъвкаво работно време
- Обогатяване на познанията Ви, съобразно Вашите интереси и потенциал
- Въвеждащо вътрешно обучение по предварително съгласувана програма
- Социални придобивки
- Силен и сплотен екип, на който можете да разчитате
- Принос към една благородна кауза
- Много добри условия на труд


Ако имате вдъхновение да отдадете вашия талант, време и енергия в полза на развитието на деца, изпратете кратко мотивационно писмо и автобиография на имейл адрес hr@detebg.org .

Очакваме Вашата кандидатура и срещата с Вас!


Вашите лични данни ще бъдат използвани единствено за целите на този подбор и са защитени според всички изисквания на ЗЗЛД.
Изисквания към кандидата
Образование: Бакалавър

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:

Специални умения:
Необходими компетенции: - Доказан успешен опит в управлението на хора повече от 5 години - Изразени лидерски качества и убедителна комуникация - Познания за корпоративния сектор и КСО политиките и практиките - Познания свързани с дигитален маркетинг, виртуални платформи на комуникация, атрактивни и силни форми на предаване на сложни послания, комплексните комуникации и успешните практики в тази област. - Стратегическо мислене - Аналитичност и критично мислене - Английски език – писмен и говорим - Умения за водене на преговори на български и английски език - Умения за вземане на решения

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Средно управленско ниво

Категория:
Мениджмънт, бизнес развитие
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Дата:
8.Март.2018
Организация:
Фондация за Нашите Деца
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Фондация за Нашите Деца може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 260 328 автобиографии и 39 884 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.