Обява
Хюман ту Хюман ЕООД

Техник изграждане на мрежови инсталации
Описание
Изкушаващите дестинации са безброй и всички мечтаем за тях. Най-желаната дестинация обаче е правилното работно място! Стараем се да открием какви са вашите амбиции и в каква работна среда може да разгърнете потенциала си.

Вашата роля: Поддръжка и развитие на мрежовите инсталации на компанията – изграждане на надеждна медна и/или оптична мрежа, както и монтаж на ИТ оборудване. Водене на отчетни документи за извършените работни дейности.

Бизнес партньор: Компания с над 20-годишен опит на българския пазар, която предлага на своите бизнес клиенти високотехнологични решения и услуги с цел изграждане на мрежови инфраструктури. Компанията обхваща пълния жизнен цикъл - консултиране, проучване, анализ, проектиране, планиране, внедряване, обучение, експлоатация, оптимизация, поддръжка и обновяване.

Работна среда: Работа в динамична среда със сплотен екип от експерти, стремящи се към преодоляване на ежедневни професионални предизвикателства. Предизвикателна среда, в която можете да надграждате техническите си умения, следвайки най-добрите практики в областта и работейки в екип от изградени професионалисти.

Заплащане: Основна заплата в диапазон (2000-2800 нето) и допълнително възнаграждение, включващо възможност за допълнителен доход, придобит чрез бонус система на база интензитет на работа и постигнат резултат.

Нашето предложение: Дългосрочна възможност за развитие в технологична компания с редица постижения в своята дейност, амбиция да продължи да бъде еталон за качество и с непрестанно разрастващо се портфолио от бизнес партньори. Подсигурено обучение с цел затвърждаване, надграждане или придобиване на професионалната квалификация. Допълнителни социални пакети като здравно осигуряване, ваучери за храна, гъвкавост в работното време и до 25 дни годишен отпуск.

Подходящият кандидат: Средно техническо образование и опит в областта на електротехниката, електрониката и/или ИТ сектора. Професионални умения за работа с различни инструменти, измервателна техника и апаратура с цел изграждане на структурирани кабелни системи. Компютърна грамотност и познаване на MS Office пакета. Шофьорска книжка.

Това е възможност, чрез която можеш да постигнеш своите цели. Изпрати ни актуална автобиография и стани част от техническия екип на една от най-бързо развиващите се български компании.

Благодарим на всички кандидатствали. Екипът ни ще се свърже само с одобрените кандидати. Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на подбор. Лиценз от Националната Агенция по Заетостта N:3103.
Изисквания към кандидата
Образование: Средно

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Служители

Трудово възнаграждение:
От 2000 до 2800 лева на месец

Категория:
Електроника и Електротехника
Телекомуникации
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Адрес:
София, бул. Витоша 92
Дата:
31.Август.2022
Организация:
Хюман ту Хюман ЕООД
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Хюман ту Хюман ЕООД може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 282 069 автобиографии и 44 105 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.