Обява
Луфтханза Техник София

Авиомеханик по структурата на самолета
Описание
„Луфтханза Техник София“ е част от „Луфтханза Техник Груп“ – световен лидер в поддръжката и основния ремонт на самолети, компоненти и двигатели. От откриването си през 2007г. досега „Луфтханза Техник София“ се наложи като един от водещите центрове за основен ремонт и техническа поддръжка на самолети в Европа. Българското подразделение е с обща площ от 50 000 кв. м и е специализирано в базово и линейно обслужване на тяснокорпусни самолети от семейството на Airbus и Boeing. Понастоящем компанията разполага с осем производствени линии за поддръжка и ремонт на самолети.

Благодарение на благоприятното си географско разположение „Луфтханза Техник София” има капацитета да обслужва клиенти от цяла Европа, Близкия Изток и Африка. Високото качество, бързина и професионализъм на работа утвърждават добрата репутация на компанията и нейното стратегическо място в цялостната структура на „Луфтханза Техник Груп“.
Към днешна дата в „Луфтханза Техник София” са заети над 1 200 служители.
За да сте подходящ за тази позиция са необходими:

• Интерес към авиацията
• Сръчност и влечение към техническата работа
• Желание за учене на нови неща
• Отговорност и умения за работа в екип
• Добри познания по английски език
• Техническо образование и сходен опит – предимствоПри нас те очаква:

• Осигурено от компанията обучение
• Сигурност, стабилност и възможност за дългосрочна реализация и развитие в международна компания
• Присъединяване към висококвалифициран екип
• Професионална работна среда и високотехнологична база
• Конкурентно възнаграждение, допълнителни финансови поощрения и атрактивни социални придобивкиТази работа е за Вас...

... ако обичате да работите в динамичен и амбициозен екип на водеща международна компания с възможности за личностно и професионално развитие.

Очакваме да получим Вашата автобиография!

Високо оценяваме Вашия интерес към компанията и гарантираме, че всяка кандидатура ще бъде разгледана с голямо внимание и конфиденциалност, но ще се свържем само с кандидатите, избрани за интервю.


Приемете предизвикателството да се присъедините към нас!

Във връзка с кампания за подбор на служител за обявената позиция, данните от Вашата автобиография, както и Ваши контакти, ще бъдат събрани и записани от „Луфтханза Техник София“ ООД. Част от информацията, която предоставяте доброволно, е лична информация и попада в обхвата на режима за специална защита съгласно Закона за защита на личните данни. Ние Ви информираме и вие се съгласявате, че предоставените от Вас лични данни ще бъдат обработени за целите на процеса на настоящия подбор, както и съхранявани за реализиране на бъдещи подбори не по-дълго от 3 години във връзка със законните задължения на администратора на данни. Вашите данни ще бъдат съхранявани в указания по-горе срок, считано от приключването на кампанията, като за край на кампанията считаме момента на приемане на предложението за работа от кандидата, на когото сме предложили позицията. „Луфтханза Техник София“ ООД може да предостави личните ви данни на вътрешно-корпоративни органи и хора, които имат определена роля в процеса по подбор – настоящия и евенутални бъдещи такива.
Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Ниво в йерархията:
Служители

Категория:
Авиация / Летища / Авиолинии
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Адрес:
София, Летище София Терминал 1, Хангар 3, етаж 3
Дата:
28.Февруари.2023
Организация:
Луфтханза Техник София
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Луфтханза Техник София може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 283 912 автобиографии и 44 380 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.