Обява
Хюман ту Хюман ЕООД

Заварчик
Описание
Изкушаващите дестинации са безброй и всички мечтаем за тях. Най-желаната дестинация обаче е правилното работно място! Стараем се да открием какви са вашите амбиции и в каква работна среда може да разгърнете потенциала си.

Вашата роля: Заваряване на тръбни и метални конструкции във всички пространствени положения. Извършване на ремонтно-възстановително заваряване на детайли от различни стомани и цветни метали. Работа по технически проект.

Компанията: Дейността на компанията е осигуряване на високотехнологична поддръжка, ремонт и модернизация на технически и производствени обекти, като за целта разполага с подходяща модерна база и използва обновени и професионални системи.

Работна среда: Сътрудничествто в сплотен екип от специалисти в областта. Работно облекло и безопасни условия на труд по време на работния процес. Възможност за реализация във водеща в своя бранш фирма със стабилни позиции на международния и вътрешен пазар.

Възнаграждение: Трудов договор и Конкурентно възнаграждение съобразено с опита и познанията на кандидатите. Осигурен транспорт и ваучери за храна.

Подходящият кандидат: Средно техническо образование. Минимум 1 година опит на подобна позиция. Свидетелство - правоспособност по заваряване. Умения за работа в екип.

Ако смятате, че разполагате с необходимата техническа подготовка желаете да работите в екип от професионалисти, моля изпратете Вашето CV.
Изисквания към кандидата
Образование: Основно

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Проект

Договор:
Трудов срочен

Трудово възнаграждение:
От 1300 до 1500 лева на месец

Категория:
Специалист - заварчици
Държава:
България
Населено място:
Гр. Варна
Адрес:
София, бул. Витоша 92
Дата:
16.Юли.2020
Организация:
Хюман ту Хюман ЕООД
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Хюман ту Хюман ЕООД може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 272 798 автобиографии и 42 719 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.