Обява
Хюман ту Хюман ЕООД

Финансов Консултант
Описание
Изкушаващите дестинации са безброй и всички мечтаем за тях. Най-желаната дестинация обаче е правилното работно място! Стараем се да открием какви са вашите амбиции и в каква работна среда може да разгърнете потенциала си.

Вашата роля: Изграждане и поддържане на дългосрочна ангажираност и взаимоотношения с потенциални и настоящи клиенти на компанията. Консултация и навигиране на потребителските нужди към релевантни финансови продукти и услуги. Повишаване качеството на обслужване на клиенти и проява на индивидуален подход, спрямо специфични нужди и текущо състояние на потребителите. Активно участие в организацията и провеждането на бизнес срещи с корпоративни клиенти. Обработка на необходимата административна документация и работа с вътрешна система. Ефективна колаборация с професионалисти в сферата на финансовите услуги.

Компанията: Динамична и бързо развиваща се финансова компания, оперираща в сферата на иновативните финансови решения и застрахователната грижа. Среда, стремяща се към личностно и професионално развитие, даваща множество възможности за обогатяване на културата, визията и целите на служителите си.

Екип: Амбициозен и енергичен екип от професионалисти, припознаващ личните ценности и стремежи към тези на компанията. Високо ценена е ангажираността, чувството за принадлежност и колаборация, както и желанието за постоянно професионално усъвършенстване.

Възнаграждение: Конкурентно възнаграждение и мотивираща бонусна система, съобразена с представянето Ви. Възможност за обучение и професионално развитие във всеобхватните посоки на финансовата и консултантска сфера. Иновативна инфраструктура и приятна офис атмосфера.

Подходящият кандидат: Силно мотивиран и амбициозен, фокусиран към постигане на конкретни резултати. Ориентиран към ефективна комуникация с клиенти, прилагайки аналитичност, око към детайлите и разбиране към текущите нужди на потребителите. Проактивен специалист, готов да демонстрира своите лични и професионални компетенции, както и да работи по тяхното надграждане. Развита финансова култура и фокус към съвременната икономика.

Ако смятате, че тази позиция ще Ви предостави възможност да приложите и развиете Вашите професионални компетенции, моля изпратете автобиографията си с приложена снимка.

Благодарим на всички кандидатствали. Екипът ни ще се свърже само с одобрените кандидати. Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на подбор. Лиценз от Националната Агенция по Заетостта № 3103.
Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Служители

Трудово възнаграждение:
От 2000 до 2300 лева на месец

Категория:
Застрахователна дейност
Инвестиционни посредници
Бизнес /консултантски услуги
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Дата:
13.Септември.2022
Организация:
Хюман ту Хюман ЕООД
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Хюман ту Хюман ЕООД може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 282 242 автобиографии и 44 124 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.