Обява
Банка ДСК АД

Експерт Кредитен Контрол- София
Описание
Ние сме Банка ДСК, горд член на OTP Group- една от най-големите банкови групи в Централна и Източна Европа и лидер в българския банков сектор. Нашите ценности, с които живеем и работим, са: Фокус върху клиента, Отговорност, Екипност и Ангажираност.

Стани част от голямото семейство на Банка ДСК- водеща банка в България, която има нова модерна визия за обслужване на своите няколко милиона индивидуални клиенти.

Очакваме с нетърпение да се присъединиш към нас и да допринесеш за ценностите и визията ни за обслужване като част от екипа!


В момента търсим кандидат за позиция
Експерт Кредитен контрол
в Дирекция „Кредитен контрол и администрация“
с място на работа гр. София.Работата включва:
Изготвяне на Договори за кредит по кредитни сделки на бизнес- клиенти сегмент Малък бизнес, вкл. за обезпеченията (без нотариални актове) и проследяване изпълнението на поставените условия за сключване на договора;
Проверка за наличие на документи, удостоверяващи изпълнението на поставените договорни и нормативни условия за сключване;
Контрол и анализ на документите свързани с регистрацията на кредита;
Контрол и анализ на документите, свързани с учредяване на обезпеченията по кредитите на бизнес-клиенти;
Проверка за съответствие и изпълнение на условията за усвояване в Договорите за кредит при спазване на вътрешно-банковите и законовите изисквания.
Кандидатът за нас притежава:
Образование - висше икономическо;
Познаване на търговската и банковата нормативна уредба в страната;
Минимум 2 (две) години трудов стаж в областта на кредитиране на бизнес клиенти, администрация или мониторинг на кредити на бизнес клиенти;
Силно аналитично мислене, прецизност и бързина, отговорност и готовност за вземане на решения, внимание към детайлите, умения за работа в екип;
Отлични компютърни умения;
Владеенето на английски език е предимство.

Ние предлагаме:

• Идеална възможност за професионално и кариерно развитие във водеща финансова институция
• Ваучери за храна в размер на 200лв. на месец!
• Промоционални цени за ползване на карти MultiSport, Wellness програма, Програма за намаления и отстъпки в търговската мрежа
• Комуникативна локация в центъра на гр. София.


Ако позицията отговаря на Вашите професионални интереси и умения, ще се радваме да разгледаме кандидатурата Ви.

Ще се свържем с кандидатите, успешно преминали първоначалния подбор.
Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при стриктна конфиденциалност.
ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ОБРАБОТВАНЕТО НА ЛИЧНИ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА:

„Банка ДСК“ АД е търговско дружество, регистрирано в Търговския регистър и регистъра на ЮЛНЦ към Агенцията по вписванията с ЕИК 121830616, със седалище и адрес на управление: гр. София, 1000, ул. „Московска“ № 19.

Личните данни, които предоставяте при кандидатстване по тази ОБЯВА се обработват и съхраняват от „Банка ДСК“ АД като Администратор на лични данни при стриктното спазване на изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и Закона за защита на личните данни.


Подробна информация за целите и правното основание за обработването на личните данни; категориите получатели на лични данни; срока, за който ще се съхраняват личните данни; правата Ви като субект на данни, както и информация за начина, по който те могат да бъдат упражнени; данни за контакт с длъжностното лице по защита на данните и всяка друга информация, която Общият регламент за защита на личните данни изисква да бъде предоставена на субектите на данни е публикувана в раздел „Кариери“ на Интернет страницата на „Банка ДСК“ АД.
Изисквания към кандидата
Образование: Бакалавър

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Ние предлагаме

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Категория:
Банково дело
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Адрес:
ул. “Московска” 19, Централно управление
Дата:
5.Януари.2023
Организация:
Банка ДСК АД
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Банка ДСК АД може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 283 363 автобиографии и 44 297 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.