Видео
Статии
Как да изберем бъдещ работодател в технологичния сектор?
Явор Гочев: Проектът MIRACle обединява науката и бизнеса
Технологичното предаване UpDate отбелязва 6 години на малкия екран
ВУЗФ организира Трета национална ученическа конференция на тема „Икономически и социални ефекти от кризите на 21 век“
ВУЗФ даде официален старт на ранния си прием на студенти


ИНВЕСТОР.БГ АД

София 1540, бул. Брюксел 1
http://www.ibg.bg
75
Investor Media Group (Инвестор.БГ АД) е водеща медийна компания на българския пазар. В портфейла попада пълната гама от медийни продукти, която включва националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR, бизнес канала Bloomberg TV Bulgaria, над 15 онлайн медии и сайтове в различни сегменти, радио Bulgaria ON AIR, както и списанията Bulgaria ON AIR The Inflight Magazine, Investor Digest и GO ON AIR The Traveller’s Magazine. Investor Media Group е единственото в България публично дружество, което включва и телевизионни медии, като акциите му се търгуват на БФБ-София, и е втората най-предпочитана онлайн медийна компания у нас по данни на Gemius към ноември 2018 г. Съдържанието в медиите от Investor Media Group се създава от топ журналисти и специалисти в сферата на новините, развлекателните програми, икономиката, бизнеса и финансите, спорта, здравеопазването, лайфстайл индустрията, недвижимите имоти, автомобилите, работния пазар и много други важни за широката публика области.Investor Media Group развива своите медийни платформи в пълна синергия, така че информацията да достига до всички зрители и потребители по най-удобния и лесен начин - пред телевизора у дома, в компанията на радиото по време на път, на работа пред компютъра или навсякъде другаде онлайн чрез смарт устройства.
Мисията на Investor Media Group е да бъде предпочитан източник на навременна и достоверна информация, полезни знания от практиката и качествено развлекателно съдържание, поднесени с уважение към широката и специализираната публика. В медиите на Investor Media Group добрите новини са свързани с вдъхновяващи истории, значими постижения и позитивни примери за всичко, което може да превърне България в по-добро място за живеене. Приоритет на Investor Media Group е да подкрепя и инвестира в проекти в областта на образованието - най-важната предпоставка за успешно професионално развитие и пълноценен живот. Медийната група успешни развива и допълнителни проекти. Сред тях са поредицата от дискусии с експерти Клуб Investor.bg, конфенецията за инвестиции и валутна търговия Investor Finance Forum; Bloomberg конференцията The Next Big Thing; форумите „Образование и бизнес“ и „София – град на знанието“; кампанията в полза на обществото „Забавното четене“, спортното събитие „Детска Игриада“; събитията на Puls.bg „Форум бременност и детско здраве“ и „Здравен дебат“, събитието на Rabota.bg за старт в кариерата и преквалификация "Scale up your career", както и класацията „Специалистите, на които се доверявам“, проектът „Годишни награди на Imoti.net“, част от който са бизнес закуски с участието на бранша в цялата страна и други.
1. Ентусиазъм и оптимизъм - вяра в добрите идеи, хора и бъдеще. 2. Достойнство и честност - действията ни следват ценностите, в които вярваме. 3. Решителност и забавление - много работим, много се забавляваме! 4. Изключителност - посветени сме на непрекъснато професионално и лично развитие. 5. Работа в екип - разчитаме един на друг, общуваме открито, помагаме си и се подкрепяме. 6. Разумни, креативни, иновативни - ние сме широко скроени, с ентусиазъм откриваме нови решения и нови територии. 7. Резултати - ние ценим резултатите и те са ценни за нас. 8. Страхотно работно място - където хората са вдъхновени, уважавани и признавани за постиженията си.
ИНВЕСТОР.БГ АД
04.01.2023
01.02.2023

ИНВЕСТОР.БГ АД
17.01.2023
14.02.2023

PME
ИНВЕСТОР.БГ АД
10.11.2022
15.02.2023

WDR - 03
ИНВЕСТОР.БГ АД
18.01.2023
15.02.2023


Няма текущи стажове

Няма текущи курсове