Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


ТАЛ Инженеринг ЕООД

кв. Казичене, индустриална зона Казичене-Запад, София 1532, Столична
http://www.talengineering.com
160
"ТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД работи успешно в сферата на строителството от създаването си през 1998 година. Основната ни дейност е насочена към проектирането, изработката и монтажа на архитектурни конструкции от алуминий, PVC и стомана.
Ние сме ТАЛ Инженеринг и сбъдваме мечти в строителството. Работим с вдъхновение и предлагаме функционални фасадни решения. С поглед в бъдещето, подобряваме качеството на живот, реализирайки проектите на нашите партньори. Водени от волята за успех, креативното мислене и отношението към детайла, създаваме формула на устойчиво развитие, чрез нови технологии.
ланираме и реализираме привидно невъзможното, и по този начин оформяме бъдещето на света, в който живеем. Залагаме на експертността и квалификацията на нашия екип, и задаваме стандартите в областта на фасадния инженеринг в България. Това ни прави разпознаваем и предпочитан партньор. Ние предлагаме високотехнологични и креативни решения за изграждане на знакови проекти.
7 причини за работа в ТАЛ Инженеринг: * Възможност за дългосрочна работа и кариерно развитие в успешна българска компания – лидер в областта на Фасадния инженеринг, и стабилно навлизаща на международните пазари. * Реалнa възможностa за професионално развитие и придобиване на практически знания и умения за прилагане на новостите в областта на фасадния инженеринг. * Усъвършенстване на знания, умения и личностни компетентности, полезни за цялостната трудова реализиация. * Конкурентно и сигурно заплащане, обвързано с проявяваните личностни качества и професионални знания и умения. * Осигурени отлични условия на труд, сигурност и обезпеченост на работното място, безопасна и комфортна работна среда. * Екип от над 160 специалисти, от които можете да черпите знания. * Нулева дискриминация. Имате равен шанс за развитие независимо от пол, религия или раса.



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове