Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


ГО ГРИЛ ООД

гр. Лясковец, ул. Васил Левски №164
Не е добавен
300
GO GRILL е трето поколение фамилна компания, успяла да съхрани уникалните традиции на горнооряховската скара. Ние произвеждаме продукти за скара по старата технология от висококачествено месо и натурални подправки – без изкуствени консерванти, без оцветители, без заместители.
Нашата мисия е да предложим на съвременния българин вкусна, висококачествена и здравословна храна – натурална българска скара – оригинална част от богатата кулинарна култура на народа ни. По всяко време, във всеки град, на удобно място, ние предоставяме на нашите клиенти възможността за добра храна – винаги еднакво вкусна, бързо приготвена, с гарантирано качество, с безкомпромисна хигиена и отлично обслужване. Има неща, които не бива да се променят!
Работата в обект GO GRILL e подходяща за амбициозни хора с добри комуникативни умения, способност за работа с клиенти в динамична среда и желание за работа в екип. Опит не е задължителен, кандидатите преминават фирмено обучение. Стани част от екипа на GO GRILL.Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове