Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


КРЕСОН ГРУП 01 ЕООД

жк. Красна поляна 2, ул. Сирма войвода 16
https://gchdigital.com/
15
GCH Digital е рекламна агенция от град София с основен предмет на дейност уеб услуги – уеб дизайн, изработка на сайт, SEO оптимизация на сайт, маркетингови стратегии, PR кампании, създаване на уеб съдържание. Агенцията ни е формирала екипи от професионални уеб дизайнери, маркетолози, оптимизатори, рекламни консултанти и мениджъри, които ще спомогнат за популяризация на вашия бизнес в онлайн средите.
Целта на рекламната ни агенция е да оптимизира чувствително разходите на клиентите за реклама и продуктите или услугите им да достигат до огромен брой реални потребители. Не се притеснявайте да изградите доверие към нашите услуги – хиляди български и европейски фирми вече го сториха. Прозрачните условия и стратегии, бързите срокове на изпълнение и задълбочените познания в уеб услугите извеждат GCH Digital на лидираща позиция в дигиталните решения у нас.
Задължителна част от работния процес към всяка уеб услуга на GCH Digital е предварителният индивидуален разговор с потребителя (на живо или по телефона) – запознаване с неговите изисквания, бюджет и цели. Единствено след преминаване на този етап се пристъпва към техническото изпълнение на заданието от страна на квалифицираните ни специалисти.



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове