Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


ПРОФОН ДКУППЗ

vasil.anastasov@prophon.org
http://www.prophon.org
25
Ние сме дружество за колективно управление на сродни права в музиката и вече 20 години поддържаме ползотворно партньорство между изпълнителите и продуцентите с всички бизнес ползватели на техните звукозаписи. Екипът ни администрира правата на произведения от българския и световен репертоар. Това означава, че за да имате легален достъп до всички хитове, които клиентите на вашия клуб, кафене или хотел биха искали да чуят, трябва да имате сключен договор с ПРОФОН.
Нашата мисия е да защитаваме и увеличаваме стойността на правата на музикалните продуценти и изпълнители, да се грижим за максимална възвръщаемост на творческите им усилия и да спазваме високи технологични стандарти за точност, прозрачност и ефективност. Вярваме, че музиката помага на бизнеса и създава емоционален контекст за потребителите на различни видове услуги. Тя не просто продава, но и променя, формира желания и вдъхновява.
Основните дейности, чрез които ПРОФОН защитава каузата си да превърне родния музикален пазар в цивилизована територия, а създаването и продуцирането на звукозаписи – във вдъхновяваща и ценена от обществото дейност, са: Лицензиране на музика; Събиране на възнаграждения; Разпределение на възнагражденията; Изплащане на дължимите суми към правоносителите



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове