Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


Белани 84 ЕООД

гр. Пловдив, бул. \"Христо Ботев\" №92Б
https://getseo.click/
10
Дигитална агенция GetSEO е лидер в изработката на уеб сайтове. Благодарение на добре подбрания й екип от специалисти, компанията има капацитета да разработва проекти – от планирането, през разработката, до оптимизацията и поддръжката на бизнес сайтове!
Фирма Белани 84 ЕООД е специализирана в продажба, монтаж, ремонтни дейности, проектиране на климатична, хладилна вентилационна и отоплителна техника. През 2018 се създава IT отдела GETSEO към фирмата, която се занимава с маркетинг, SEO и уеб дизайн.
Ръководени от сентенцията, че желанията на клиента за нас са приоритет, ние изготвяме индивидуален план за работа, според целите и нишата на бизнес им.
Агенцията разполага с дизайнерски екип, който ще изгради сайта на клиентите така, както си го представят! Държим клиентите винаги да бъдат консултирани правилно и да им се предложат най-оптималните решения, за да останат доволни!
Благодарение на своите специалисти, компанията изгражда доверие за управление на проекти - от планиране, през менажиране, оптимизация и поддръжка на бизнесите на своите клиенти!



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове