Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


Тренквалдер ЕООД

гр. София, бул. Христо Ботев 79
http://www.trenkwalder.bg
200
Тренквалдер е един от водещите доставчици на услуги в сферата на човешките ресурси, представен в Централна и Източна Европа на територията на 14 държави с повече от 30 години опит. В последните години, Тренквалдер се развива като доставчик на дигитализирани 360 градусови услуги в сферата на човешките ресурси. Като надежден стратегически партньор за нашите клиенти от всички сектори на икономиката, Тренквалдер предлага персонализирани и гъвкави решения, които включват Подбор на персонал, Временна заетост и аутсорсинг на процеси.
Рихард Тренквалдер основава техническо инженерно бюро през март 1985 г. в Швадорф, Австрия. По време на многобройните си пребивавания в чужбина, той се запознава с временната заетост - услуга, която вече е добре установена в Холандия, Великобритания и Скандинавия, но все още е относително непозната в Австрия.
Като компания с богато минало, ние развиваме корпоративна култура на приемственост, надеждност и социална отговорност, където и да се намираме и във всичко, което правим. Предоставяме възможност на хората за добра кариера и изграждаме устойчиви взаимоотношения, основани на доверие, уважение и стабилност. В Тренквалдер се фокусираме не само върху правото на работа за всеки, но и върху професионалното и личностно развитие. Водени от духа за иновации и партньорство, ние се ангажираме да предоставим най-добрите услуги и продукти в сферата на човешките ресурси на нашите клиенти.
В Тренквалдер сме дефинирали набор от основни ценности, които формират общата основа на нашите бизнес практики. Следвайки ги ние предлагаме гъвкавост и надеждност в един силно динамичен пазар. УВАЖЕНИЕ ... стремежът към дълбоко уважение към хората в компанията и извън нея е нашият основен двигател. Ние се грижим за всички наши служители и с поведението си им доказваме, че могат да разчитат на нас във всеки един моменти. ДОВЕРИЕ ... силен фокус върху справедливост, почтеност и прозрачност във всяко едно наше действие. Стремим се не само да изграждаме и разширяваме портфолиото си от патньори, но и да затвърждаваме тяхното доверие към нас. ПРИНАДЛЕЖНОСТ ... поемайки отговорност и отчетност за нашите действия, ние оформяме бизнеса и бъдещето. Стремим се към високи постижения и полагаме допълнителни усилия към перспективни и уникални решения за нашите клиенти и кандидати. БИЗНЕС ПРОНИЦАТЕЛНОСТ ... знаейки как работят нашите пазари, ние следим тенденциите за бъдещи практики, технологии и печеливши концепции и стратегии. Ние разработваме и представяме ключовите фактори за успех на клиента. СПОСОБНОСТ ... винаги отворени към динамично променящия се пазар на труда, ние предлагаме прогресивни решения, ориентирани към бизнеса и непрекъснато оптимизираме нашите продукти и услуги. Иновациите, гъвкавостта и нашата мрежова структура ни водят напред.



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове