Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


Издателска къща "Хермес" ООД

гр. Пловдив, ул. Лозенград 51
https://ikhermes.bg/
Не е добавен
През последните години Издателска къща „Хермес“ създаде и национална верига от книжарници със знака на издателството в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Благоевград, Видин, Пазарджик, Сливен и Хасково. Така ние все повече се приближаваме до своите читатели и техните вкусове. Под мотото „Книги за всеки в семейството“ в книжарници „Хермес“ се предлага разнообразие от художествена, справочна, научнопопулярна и учебна литература, енциклопедии, четива, илюстровани издания, книжки за най-малките, канцеларски материали, образователни игри. В книжарници „Хермес“ се организират много премиери, детски празници, срещи с писатели и други културни събития.
Основано през 1991 година в Пловдив, днес „Хермес“ е едно от най-модерните и бързо развиващи се издателства в България. Зад качествения подбор, добрите преводи и красивото оформление на кориците стои сплотен екип от професионалисти, които истински обичат работата си.
„Хермес“ се включва в инициативи за стимулиране на интереса към книгата и популяризиране на любовта към четенето сред младите хора в България.



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове